TAJNE USPJEHA

Obori ga s nogu svojom osobnošću

16.10.2010 u 07:46

Bionic
Reading

Mnoge su djevojke su uvjerene u to da kod dečki prolaze samo one izazovno odjevene i atraktivne. Naravno da će im izgled privući pozornost, no osobnost je ono što će ih zadržati

Dečki su većinom vizualni tipovi, to nije ništa nepoznato, a ni cure također nemaju ništa protiv snimanja zgodnih komada. Ipak, osobnost, šarm i inteligencija ono su što nas može 'privezati' za nekoga nakon prvotnog oduševljenja onim 'vidljivim' odlikama. Jer neko nam vrijeme može biti zabavno pojavljivati se u društvu ultramega privlačnog 'plijena' za kojim svi uzdišu, no ako nam ta osoba ne odgovara u karakternom smislu, ako je dosadna ili s njom nemamo o čemu pričati, vrlo brzo će nam dojaditi.

Pripadnici muškog spola okrenut će se za nekom dugonogom ljepoticom u minici, no ako je samo atraktivan look njezina jedina kvaliteta, očaranost će začas nestati. Dečkima su itetkako privlačne cure koje se znaju ponašati u muškom društvu, iznijeti svoje mišljenje, koje imaju široke interese i hobije i u stanju su voditi zanimljive razgovore.

'Kao klinka sam se stalno družila s muškom ekipom, što mi je kasnije pomoglo jer nikad nisam bila nervozna u društvu potencijalnih dečki. Razgovarali smo o sportu, filmovima, glazbi, koncertima… Dečkima se sviđa kad mogu s curom pričati, a ne samo ako se zbunjeno smješka i šuti kao riba', otkrila je Avril Lavigne (26) koja je kao djevojčica igrala hokej i bila kako kaže, pravi dečkić.

Dakle, intelekt, šarm i osobnost itekako su bitni u bitki za nečije srce, a mnogim dečkima imponira kad je cura pametna i načitana.

Osim toga, neke djevojke su čak zabrinute da bi dečkima mogle biti neprivlačne ako npr. imaju super ocjene ili ako ih drugi učenici svrstavaju u onu vječito ozloglašenu kategoriju štreberica. Naravno, postoje dečki koji pomalo vole dominirati u vezi, odnosno da su svojom osobnošću ili inteligencijom 'iznad' svoje partnerice. No ako vidiš da je tvom potencijalnom dečku problem to što si ambiciozna i što s lakoćom dolaziš do dobrih ocjena, bolje ga se kloni i nikako ni ne pomišljaj na taktiku namjernog popuštanja u školi. Takav dečko te ne bi trebao ni zanimati, koliko god da je sladak i neodoljiv, jer se očigledno ne može nositi s tvojim uspjehom. Ako se plaši tvoje inteligencije, onda on i nije osoba za tebe. Ako te ne može prihvatiti kakva jesi, čemu pretvaranje kad postoje mnogi dečki koji bi bili oduševljeni tobom baš takvom kakva jesi.

Štoviše, to što netko ima dobre ocjene moglo bi biti i korisno budući da simpi možeš pomoći oko nekog predmeta u kojem se ne snalazi. On će svakako cijeniti tvoju pomoć, a kul je stvar ta da postoji mogućnost i da poželi ostati u tvom društvu i kada popravi ocjene.