KAO BRITNEY I JUSTIN

Oboje u traperu: Modno usklađivanje Victorije i Davida Beckhama sve je nasmijalo

25.04.2023 u 13:18

Bionic
Reading

Victoria i David Beckham veliki su zaljubljenici u modu te svojem odijevanju daju veliku pozornost

Slavni par voli lijepu odjeću, a mnogi pamte i njihovo legendarno modno usklađivanje u koži od glave do pete u devedesetima.

Beckhamovi su sad nasmijali brojne pratitelje svojim all denim lookom, odnosno odjeveni u traper košulju i odgovarajuće hlače.

'Mislila sam da su ti dani prošli!' duhovito je poručila Victoria Beckham putem svog Instagram Storyja.

Victoria (49) i David (47) bili su odjeveni u gotovo identične svijetle traper košulje i traperice za odlazak na filmsku večer, a bivša spajsica je ovaj stajling, koji sadržava komade s njezinim potpisom, zaokružila tamnosmeđim kožnim clutchem.

  • +3
Victoria Beckham Izvor: EPA / Autor: STR

Iako su donedavno ovakve all denim kombinacije bile nepoželjne i na lošem glasu, one itekako mogu biti chic, a odličan primjer za to upravo je outfit koji je osmislila uspješna dizajnerica.

Ponosni roditelji tri sina i kćeri uživali su u druženju s Victorijinom sestrom i bratom.

Inače, u listopadu 2021. Victoria je tijekom gostovanja u 'The Tonight Showu' Jimmyja Fallona otkrila zašto su ona i David nosili iste kombinacije.

'U to vrijeme to se činilo kao jako dobra ideja. Mislim da smo tada bili poprilično naivni. Nismo bili previše upućeni u modu. Samo smo se zabavljali, što je iskreno i nekako onako kako bi to i trebalo biti. Stvarno bih voljela da sad imam više hrabrosti za to', rekla je tad Victoria.