PRINCEZA OD WALESA

Balerinke su apsolutni hit: Nije im odoljela ni Kate Middleton, a zbog njih je odbacila štikle

25.04.2023 u 10:23

Bionic
Reading

Utjecaj Kate Middleton na modne trendove nije ništa nepoznato pa su britanski mediji još davno tu pojavu nazvali 'Kate efekt', jer sve što odjene supruga princa Williama vrlo brzo nestane s polica trgovina

Omiljena članica kraljevske obitelji, koja redovito dobiva pohvale za svoja modna izdanja, izazvala je pomutnju prilikom posjeta humanitarnoj organizaciji 'Baby Bank', koja pomaže majkama i bebama, u Windsoru.

Kate Middleton obično svoje kombinacije u stilu poslovne elegancije stilizira salonkama, no ovoga je puta napravila odličan iskorak odlučivši se za obuću koja se vraća u velikom stilu na modnu scenu.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Princeza od Walesa sjajno kombinira aktualne trendove i uspješno ih uklapa u svoje stajlinge, a ovoga je puta reciklirala svoj omiljeni sako u bež boji brenda Reiss kombinirajući ga s bijelim topom, tamnoplavim hlačama klasičnog kroja i pomalo neočekivano - balerinkama.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jacob King / PA Images / Profimedia

Buduća engleska kraljica odlučila se za efektan model špicastih vrhova sa sitnim kopčom brenda Boden, čime se pridružila fashionisticama koje u posljednje vrijeme ne izlaze iz balerinki s potpisom poznatih modnih kuća, poput Chanela, Miu Miu, The Rowa... Riječ je o jednom od najvećih povratničkih trendova ove sezone, pa ako niste pretjerano zaljubljeni u mokasinke ili tenisice, uživajte u ovoj svestranoj, ženstvenoj i nadasve udobnoj obući.

  • +11
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Iako je bila veliki hit početkom 2000-ih, kad ju je popularizirala Kate Moss, ova obuća, slažu se modni znalci, spada u modne klasike bezvremenskog karaktera.

Stajling bez greške princeza od Walesa zaokružila je decentnim zlatnim naušnicama i ogrlicom Danielle Draper.

S obzirom na njezinu sklonost ponovnom nošenju omiljenih komada (spomenuti Reissov sako obukla je već dva puta), nećemo se iznenaditi ako i u chic Bodenovim balerinkama bude viđena još koji put u mjesecima pred nama.