NASLJEDNK HIT MODELA

Obilježile su Oscare: Uzorak točkica sada krasi novu neodoljivu haljinu s polica Zare

12.03.2024 u 11:30

Zarina haljina na točkice

Izvor: Profimedia/Promo / Autor: ROGER HARVEY / ZUMA PRESS / CHELSEA LAUREN/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA/PROMO

Bionic
Reading

Španjolska Zara nije ni sanjala da će njezina haljina na točkice lansirana početkom proljetne sezone 2019. godine postati jednim od najprodavanijih modela i, posljedično, viralnim hitom na društvenim mrežama

Jedna od najpopularnijih Zarinih haljina - bijeli model sa crnim točkama, toliko je zaludila svjetske ljubiteljice mode, da je za nju stvoren poseban profil na Instagramu.

Na račun njezine popularnosti španjolska Zara pokušala je, iz sezone u sezonu, dodatno zaraditi lansiranjem sličnih verzija, a ovog proljeća nude najnoviju.

Od originalnog modela, nova verzija hit haljine na točkice prvenstveno se razlikuje drukčijom kombinacijom boja. Umjesto crnih, Zarinu hit haljinu sada krase bijele točkice na tamno plavoj podlozi i u prodaji se odnedavno nalazi po cijeni od 40 eura.

Lansiranjem nove verzije hit haljine na točkice, Zara je ponovno dokazala koliko ide u korak s aktualnim i nadolazećim trendovima na modnoj sceni.

U ponudu Zare ova haljina stigla je nedugo nakon nove dodjele Oscara na kojoj je uzorak točkica u potpunosti dominirao izdanjima oskarovke Jennifer Lawrence i glumice Leslie Bibb.

Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: AMPAS / Zuma Press / Profimedia

Dok se Lawrence opredijelila za točkasti model iz Diorove nove haute couture kolekcije, supruga oskarovca Sama Rockwella na oskarovskom crvenom tepihu osvanula je u modelu taijanskog dvojca Dolce & Gabbana, u čijoj se skraćenoj verziji u studiju showa Jimmyja Kimmela nedavno pojavila zvijezda 'Oppenheimera', glumica Emily Blunt.

Osim toga, ovaj modni klasik u svijetu uzoraka za jedan od najvećih proljetnih trendova, što su novim kolekcijama itekako dali do znanja vodeći brendovi u svijetu mode.

  • +7
Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: AFFINITYPICTURE / BACKGRID / BACKGRID USA / JAST / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA