PRAVI RARIRET

Običan styling začinila torbom od 175.000 kuna

22.02.2016 u 12:42

Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica i modna ikona Blake Lively pozornost plijeni svojim zanimljivim i uvijek pomalo eklektičnim kombinacijama, a za odlazak u šoping odabrala je jednostavnu kombinaciju koju je začinila bezobrazno skupom torbicom s potpisom pariške modne kuće Chanel

Blake Lively u svom se stilu prošetala ulicama New Yorka odlučivši se za boho šik kombinaciju kožnih hlača, gležnjača od brušene kože s potpisom Christiana Louboutina i tamnoplavog kaputa s izvezenim istočnjačkim detaljima.

No zvijezda njene odjevne kombinacije ovoga je puta bila okrugla Chanelova torbica biserna sjaja. Ovu večernju torbicu kombinirala je uz neobavezan outfit čime je postigla istodobno jako kul i glamurozan izgled.

Chanelova torbica Pearl minaudiere izrađena je od bijelog pleksiglasa i krasi je zlatni metalni lanac i metalna zlatna kopča s monogramom. Karl Lagerfeld torbicu koja podsjeća na ogroman biser predstavio je u kolekciji Chanel Cruise 2014. Izrađena je u ograničenoj seriji od samo 20 komada i pravi je raritet čemu svakako pridonosi i paprena cijena od čak 175.00 kuna.