PROMO

Novootvoreni Fashion&Friends store u centru Splita

12.07.2017 u 09:00

  • +5

Fashion & friends

Izvor: Promo fotografije / Autor: Fashion&Friends

Bionic
Reading

Mediteranska Pjaca bogatija za novi store

Fashion&Friends multibrand store širi svoju prodajnu mrežu i postaje novo nezaobilazno odredište u neodoljivom Splitu. Na atraktivnoj lokaciji Narodnog trga 4 pronađite odjeću

svjetskih modnih kuća koja je namijenjena urbanoj, modno osvještenoj populaciji. Svaki brand je priča za sebe koja se idealno uklapa u viziju Fashion&Friends-a. Replay, HilfigerDenim, Guess, Liu Jo, Liu Jo Uomo, Calvin Klein, Gaudi, Munich, Superdry, Voile Blanche, Colors of California, UGG, Premiata, Manila Grace i MOU, samo su neki od brandova kojima nećete moći odoljeti.

Proširenjem svoje prodajne mreže u srcu samom Splita, ovaj je mediteranski biser dobio atraktivnu lokaciju koja na jednom mjestu nudi savršenu kombinaciju svjetski poznatih i urbanih brandova. Smješten unutar zidina stare palače koja je pod zaštitom UNESCO-a, novi store savršeno objedinjuje prošlost i sadašnjost u jednom. Prilikom uređenja interijera ispod postojećih pronađeni su stari kameni zidovi koji datiraju iz doba Dioklecijana, a koji su nakon što su u potpunosti otkriveni i renovirani, dovedeni u funkciju svršene sinergije s premium ponudom storea. Igra svijetla i sjene na zidovima kroz pomno postavljenu rasvjetu u kombinaciji s metalnim konstrukcijama te sjajnim i matiranim površinama, dala je prostoru jednu zanimljivu dimenziju koja na moderan način u glavni fokus stavlja trendi kolekcije za urbanu ženu i muškarca.    

Luksuzna ponuda zasigurno će osvojiti sve ljubitelje autentične elegancije i savršeno uravnoteženog stila. Uz Fashion&Friends izgledaj moderno i osjećaj se udobno!

Fashion&Friends store pronađi u najvećem dalmatinskom gradu - Splitu i uživaj u najboljim kolekcijama!

PRODAJNA MJESTA FASHION&FRIENDS:

ZAGREB - Fashion&Friends • Arena Centar, Vice Vukova 6 • City Center one West, Jankomir 33 • Ilica 33

RIJEKA - Fashion&Friends, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

SPLIT - Fashion&Friends • Joker Centar, Put Brodarice 6 • City Center one Split, Vukovarska 207 • Narodni trg 4