ZABLISTAJTE SA STILOM

Novogodišnji outfit: Ako niste ljubitelj haljina, ova odjevna kombinacija idealan je odabir za vas

16.12.2019 u 17:50

Bionic
Reading

Za sve one dame koje Novu godinu ne planiraju dočekati u haljini, pronašli smo nekoliko statement topića i bluzi koji će se savršeno sljubiti s jeansom

U potrazi ste za idealnim party outfitom koji ne uključuje haljinu? Imamo stajling kao stvoren za vas! Nije riječ o nikakvom revolucionarnom stajlingu koji niste i sami mogli smisliti, ali je svakako riječ o provjerenom outfitu koji savršeno funkcionira u večernjim prigodama, a ukoliko odaberete dovoljno elegantne komade, može proći čak i u svečanim prigodama.

Ako dosad niste shvatili, pričamo o kombinaciji traperica i statement topića ili bluzi koja će vam osigurati titulu kraljice plesnog podija, pogotovo ako se inspirirate nekim od stajlinga proslavljenih modni blogerica koje modu imaju u malom prstu.

Sezona blagdanskih zabava i domjenaka već je počela, a mnogi nemaju ideju što obući. Ako i sami spadate u skupinu žena koje muku muče s odabirom stajlinga za domjenak firme ili novogodišnju noć, a voljeli biste izbjeći haljine koje nerijetko izgledaju preformalno ili monotono, onda je kombinacija jeansa i topića/bluze kao stvorena za vas.

Sve što vam treba je par omiljenih traperica koje imate u ormaru, statement topić ili bluza koja će izmamiti poglede i par efektnih štikli i spremni ste za provod!

Ako niste pronašli cipele u kojima ćete dočekati Novu godinu, bacite pogled na galeriju u kojoj vas čeka najbolji izbor party cipela koji smo pronašli u trgovinama.

  • +89
Party cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Gdje kupiti idealan topić ili bluzu?