CVJETNO IZDANJE

Natalie Portman zablistala u haljini brenda koji obožavaju slavne dame

03.10.2019 u 10:15

Bionic
Reading

Oskarom nagrađena američka glumica Natalie Portman trenutno marljivo promovira svoj novi filmski projekt, biografsku dramu 'Lucy In The Sky', a nakon njezine svečane premijere u Los Angelesu, svratila je do New Yorka pritom odradivši brojna televizijska gostovanja

Nakon smjelog izdanja na crvenom tepihu premijere svog filma u Los Angelesu, holivudska zvijezda Natalie Portman zaputila se u New York. Mnoštvo obožavatelja i fotoreportera okupljenih na njujorškim ulicama uoči davanja Build Series intervjua, Natalie je pozdravila u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji kojom je dominirao cvjetni model haljine.

Riječ je o modelu s potpisom popularnog američkog brenda The Vampire's Wife čija je osnivačica supruga pjevača Nicka Cavea, a osim crvenim cvjetnim uzorkom na bijeloj tkanini, spomenuta haljina ističe se laskavim krojem i detaljem puf rukava.

Natalie Portman Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan/ACE Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia

Listi poznatih dama u haljinama s potpisom The Vampire's Wife sada se pridružila i slavna Natalie Portman, a crveni cvjetni uzorak na odabranom modelu uspjela je dodatno naglasiti modelom visokih sandala s tankim, crvenim remenčićima.

  • +9
Haljine s potpisom brenda The Vampire's Wife Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Modeli haljina s potpisom modnog brenda The Vampire's Wife, osim na najutjecajnijoj društvenoj mreži na svijetu, sveprisutan su prizor na crvenim tepisima, a prošle godine postale su omiljen odabir uzvanica kraljevskog vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja.