novi must have

Novi trend!? Što je džepni internet i kada bi vam točno mogao trebati?

13.07.2020 u 09:10

Bionic
Reading

Kako doznajemo iz Iskona, MiFi tj. džepni internet je uređaj kojem se potražnja utrostručila otkad smo, prije nekoliko mjeseci, shvatili koliko nam se internet zapravo potkrao u svakodnevicu. S obzirom na njegove mogućnosti, kao i činjenicu da nam počinje sezona godišnjih odmora, porast prodaje od 300% nikako ne čudi… Evo što je MiFi i zašto postaje novi trend tj. must have svakog zaljubljenika u internet

Riječ je o routeru jako malih dimenzija, koji stane u svaki džep i na kojeg se može paralelno spojiti više uređaja. U njega se stavlja podatkovna Iskon.Mobile Wi-Fi SIM kartica s nemalih 60GB dostupnog prometa i brzine do 150 Mbps, čime kombinacija postaje apsolutni saveznik u svim situacijama u kojima trebamo internet u pokretu, ili pak želimo malo rasteretiti kućnu mrežu. Ono što je posebno atraktivno, je to da podatkovna SIM kartica po cijeni od 49 kuna mjesečno u Iskonu dolazi bez ugovorne obveze, što znači da je možete otkazivati i ponovno ugovarati sukladno vlastitim potrebama, uz što MiFi uređaj (džepni router) u trenutnoj aktualnoj akciji do kraja lipnja možete dobiti po posebno povoljnoj cijeni.

Mali MiFi džepni router, koji omogućuje da na svoj prijenosni internet istovremeno na bilo kojoj lokaciji spojite do 8 različitih uređaja, trenutno je na akciji za samo 99 kuna uz Iskon fiksnu i mobilnu Wi-Fi uslugu.

U kojim bi sve slučajevima MiFi bilo rješenje broj jedan za vaš uvijek online život?

1. Vrijeme je za otvorenje vikendice

Bez obzira je li ona u brdima ili na moru, otvarate li je za sebe ili goste, vikendica je mjesto na kojem ćete često posezati za internetom - u većim količinama. Umjesto da ugovarate fiksnu uslugu na svojoj „sporednoj“ lokaciji, ponesite džepni router sa Iskon.Mobile Wi-Fi SIM karticom i jednostavno spojite sve uređaje koje želite koristiti na odmoru.

2. Imate veliko dvorište

Rad, učenje i surfanje na otvorenom, u vlastitom vrtu, toliko je opuštajuće i zadovoljavajuće ako za isto imate „poštenu vezu“. Ako do vašeg dvorišta ne dopire internet signal iz kuće ili stana, riješite taj problem džepnim internetom koji ne mari za nikakve udaljenosti.

3. Krećete na dulji put s djecom

Iako je nekima to mrsko rješenje, zabavni ili edukativni sadržaji za vrijeme dulje vožnje djeci put čine podnošljivijim i zabavnijim. Ako vaša mobilna tarifa nije prošla test na duljim putovanjima, bezbrižno je zamijenite MiFi-jem: Iskon.Mobile Wi-Fi SIM karticom i džepnim routerom.

4. Često provodite vrijeme na otvorenom

Bez obzira je li to planina ili plaža, cijeli dan na otvorenom je ono što danas svakako još više tražimo cijenimo. Uz iće, piće i zabavne rekvizite, sa sobom sada možete ponijeti i svoju vezu sa svijetom. Zauzima jako malo mjesta i daje jako puno gigabajta…

5. Pokušavate uštedjeti na mobilnoj pretplati

Među onima ste koji odabiru najveću tarifu jer vam treba što više interneta, dok jedinice za razgovore i poruke rijetko koristite? Izračunajte koliko biste uštedjeli da svoju veliku tarifu zamijenite manjom, a potrebe za internetom nadoknadite ovom uslugom? Ovo bi moglo biti jako dobro rješenje za uštedom, a da pritom ne žrtvujete svoje voljene gige…

6. Spajate mamu i tatu na internet, šaljete studenta na faks…

Ako kod kuće imate Iskon fiksnu uslugu, podatkovni Iskon.Mobile Wi-Fi SIM koji uzimate ne morate nužno osobno koristiti. Ustupite podatkovni promet roditeljima koji su u doba korone zavoljeli internet vijesti, video razgovore i YouTube, ili ga spakirajte svojem studentu koji putuje u drugi grad. Račun će stizati vama, zato jedino nije pametno ustupiti svoj Internet u pokretu nekome u koga nemate povjerenja.

7. Još radite i zabavljate se od kuće

Ovoj usluzi je potražnja porasla preko 150 posto da korisnici rasterete svoju kućnu mrežu u trenucima kada su svi boravili kod kuće, gdje su se informirali, radili, učili… Ako vaš dom ima puno aktivnih korisnika interneta, dio možete spojiti na džepni router kako bi mrežu rasteretili za gejmanje, gledanje IPTV-a ili video streaminge ostalih ukućana.

8. Samo ste veliki obožavatelj interneta

Većina će se pronaći upravo u ovom, posljednjem razlogu zašto je MiFi odlično i popularno rješenje, te najbolji pokretni dodatak fiksnom internetu. Jednostavno ne možete zamisliti svoj život bez da ste spojeni na Internet, kojeg koristite uvijek i svuda.

Provjerite trenutnu akcijsku ponudu iz Iskona, u kojoj uz bilo koji fiksni paket i Iskon.Mobile Wi-Fi uslugu dobivate mogućnost kupovine Alcatel džepnog routera za samo 99 kuna jednokratne nadoplate. Akcija traje do isteka zaliha.