U ZAGREBU

Novi seminar Adele Franceković - 'Sve tajne iskrene ljubavi'

22.11.2019 u 22:51

Bionic
Reading

Autorica transformacijskih principa, poduzetnica, urednica, majka i partnerica, koju zovu i intuitivnom čarobnicom zbog cjeloživotne komunikacije s anđelima, te master instruktor duhovne, životne i ljubavne transformacije održat će novi seminar 'Sve tajne iskrene ljubavi' u Hotel Dubrovnik

'Kraj godine je pravo vrijeme da podvučete crtu i u 2020. uđete s novim ljubavnim ciljevima koje je moguće ostvariti, bez obzira želite li poboljšati postojeći odnos ili pronaći novu ljubav', poručuje Adela Franceković.

Na seminaru 'Sve tajne iskrene ljubavi' će se, najavljuje se pokrenuti ljubavni vatromet. Održava se 5. prosinca 2019. u hotelu Dubrovnik u Zagrebu, od 19 -21 sati. Na seminaru će se obraditi i dobiti: 7 fatalnih pogrešaka u ljubavnim odnosima, 8 tajni ljubavne čarolije koju zaslužujete, Anđeoski ljubavni kod za svakog sudionika/sudionicu, Anđeoski blagoslov za cijelu 2020. godinu. Informacije i rezervacije na info@adelafrancekovic.com i na 091 17 08 085

Adela je nedavno objavila knjigu 'Šapat anđela ljubavi', a nakon zagrebačke uslijedit će i proocija u Zaboku 7. prosinca u 17 sati u STIR UP-u (Poslovni centar, I kat, ulaz do DM-a).

Neke teme će vas osvojiti odmah, a neke ćete imati potrebu pročitati za koji dan. Sadržaj je životan, svakodnevan i podsjeća koliko je malo potrebno da povjerujemo u svoje vrijednosti i kreiramo život u kojem ćemo se s radošću buditi svako jutro u potrazi za novim iskustvima, okruženi ljudima koji nas ispunjavaju i potiču da budemo još bolja osoba. Čitajući knjigu Šapat anđela ljubavi, sigurno ćete doći u dodir sa sobom, pokrenuti pozitivne misli i emocije, osjetiti ljepotu trenutka i započeti neko novo, ljepše životno iskustvo, stoji u najavi.