MAŠNE NA SVEMU

Novi proljetni modni hit: Za ovim su ukrasom svi poludjeli

17.04.2018 u 06:31

Bionic
Reading

Nakon vladavine kariranog uzorka, baršuna, 'puffer' jakni, 'teddy' kaputa i mnogobrojnih zimskih krpica koje smo obožavali narednih mjeseci dominirat će mašne. Kao ukras na bluzama, cipelama i torbama ili kao zasebni modni dodatak, mašne će biti najtraženiji proljetni trend na gradskim ulicama

Nakon što je modna kuća Gucci predstavila proljetnu kolekciju za 2018. bilo je jasno da će jedan modni detalj ove sezone biti pod povećalom. Pogledate li pažljivo ponudu u trgovinama, primijetit ćete da su police prepune odjećom i modnim dodacima ukrašenima mašnama. Ako je vjerovati modnim stručnjacima, mašne će narednih mjeseci biti najpoželjniji proljetni trend.

Ne morate nužno biti nježna duša ili njegovati romantičan stil odijevanja da biste ove sezone bili u trendu. Osim preslatkih haljinica i bluza s ovim ukrasom, postoji bezbroj varijacija na temu s daškom rokerskog chica ili elegancije.

Prisjetimo se samo senzacionalne haljine Armani Privé s predimenzioniranom mašnom koju je na dodjeli Oscara nosila Nicole Kidman ili pak romantične nježnoružičaste haljine Calvina Kleina s ogromnom mašnom na leđima, koju je istu večer nosila glumica Saoirse Ronan.

Mašne će se moći pronaći i u obliku broševa, ukrasa za kosu ili nakita, a posebnu će pažnju dobiti cipele s mašnama. Ako vam se sviđa ideja koju predlažu modni virtuozi, svakako zavirite u galeriju jer za vas smo pronašli najljepše komade s detaljem mašne koji se nude u trgovinama. Ako je suditi prema ponudi iz trgovina, ovo bi moglo biti jedno od uzbudljivijih proljeća.

  • +81
Mašne su najnoviji proljetni hit Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije