nove divne tkanine

Nova proljetna kolekcija u Svijetu tkanine

18.03.2021 u 15:59

Bionic
Reading

Proljeće je stiglo, a to znači da je pravi trenutak za kupnju divnih tkanina stvorenih za nove razigrane kreacije. Prava modna priča započinje upravo izborom dezena, materijala i tkanina. Oni stvaraju trendove koji nas svake sezone iznova oduševljavaju

Kao prvi vjesnik proljeća javljaju se cvjetni uzorci. Ove sezone biramo velike retro uzorke cvijeća od fine viskoze i prelazimo iz ženstvenog izgleda u opušteni. No, ako ste ipak ljubiteljice ženstvenog stila, birajte čipku, popelin i vezeno platno za izradu predivnih voluminoznih rukava. Za romantičan izgled, svakako ćemo i ove sezone birati rupičaste tkanine koje se ne skidaju s trona otkako su se pojavile.

Svileni saten nema rok trajanja, stoga će nas i ove sezone oduševljavati kroz razne kreacije. Osim uobičajenih pastelnih, romantičnih i nježnih boja, za toplije dane odlučili smo počastiti se bojama. Pa ćemo tako ove sezone svijet gledati ružičastim naočalama. Birajte tkanine od nježnih pink boja do jarko ružičastih, no neizostavni su i tonovi bijele, bež i mango boje.

Živopisni printevi i uzorci koji plijene pažnju također će biti dio modne priče ovog proljeća. Posebno se ističe trend zebra uzorka koji predstavlja odličnu sinergiju između opuštenosti i upečatljivog izgleda. No svakako ne smijemo zaboraviti ni ultimativne točkice i bezvremenske prugice koje nas prate iz sezone u sezonu. Uzorci i printevi biti će prisutni na svim odjevnim komadima i nosit ćemo ih u raznim prigodama.

Proteklih sezona shvatili smo da je cosy izgled prigodan za sve, da želimo ulagati u bezvremenske i isplative komade koji će trajati godinama te da obožavamo tkanine u kojima se osjećamo slobodno, lepršavo i opušteno, a čini se da se taj trend preslikava i u nadolazećim mjesecima. Tkanine za sve nadolazeće trendove pronaći ćete u prodavaonicama Svijeta tkanine!

Zavirite u svijet gdje skica postaje modna priča na adresama Svijeta tkanine u Zagrebu - Ilica 60, Jurišićeva 8 i Maksimirska 15, otvorenim od ponedjeljka do subote.