nahranjena i mekana koža

Nova O/P Hydra krema iz Skintegre dobar je prvi korak za promjene u 2023.

09.01.2023 u 14:22

Bionic
Reading

Uz O/P Hydra kremu tvoja će koža biti nahranjena i mekana, a od 9. do 11.1. imaš i 15% popusta uz kod OPHYDRA15

Zimski su mjeseci hladniji pa je koža reaktivna, često iziritirana i sklonija upalnim procesima stoga joj je potrebna hidratantnija njega na bazi provjerenih sastojaka.

Kao krema bogate teksture i za sve one koje muče gore navedeni problemi stiže rješenje - O/P Hydra krema iz Skintegre!

Početak godine idealan je za novu skincare rutinu, a O/P Hydra krema spasit će isušenu, grubu i dehidriranu kožu jer izvanredno hidratizira, omekšava i koži vraća sjaj u jednom jednostavnom koraku.

Svi kojima je poznata Hydra B oduševit će se njezinom nasljednicom - O/P Hydra krema bogatija je i kremastija od svoje popularne 'mlađe sestre' - Hydra B serumske emulzije za naprednu hidrataciju.

Vjerujemo da se već sada pitate što znači O/P u nazivu? O/P otkriva kombinaciju glavnih sastojaka ove kreme, a to su oat – panthenol, odnosno zob i pantenol.

Ono što nas sve veseli je da od 9. do 11.1. uz kod OPHYDRA15 možeš ugrabiti 15% popusta na O/P Hydra kremu.

Koji su glavni sastojci ove hidratantne kreme?

O/P Hydra je krema na bazi provjerenih i svestranih sastojaka - ceramidnih prekursora i ceramida, glicerina, zobi i pantenola.

Posebnost ove kreme je u njezinom sastavu - glavna zvijezda su koži srodni biomimetički lipidi. Biomimetički sastojci ne nadomještaju samo ono što koži nedostaje već i stimuliraju prirodne procese naše kože kako bi se koža počela ponašati optimalnije, primjerice počela proizvoditi vlastite ceramide (fitosfingozin).

Krema je bogata polarnim lipidima, sterolima, ceramidima i nazasićenim masnim kiselinama esencijalnima za njegu isušene kože, a zahvaljujući kombinaciji ceramida, skvalana, ginsenga, zobi i pantenola koži pruža superiornu dubinsku hidrataciju i sprječava transepidermalni gubitak vlage.

Za koga je O/P Hydra krema?

O/P Hydra krema mijenja više koraka u rutini. Ako obožavate Hydra B serumsku emulziju zbog njezinih hidratantnih svojstava i jednostavne formulacije, ali tražite bogatiju teksturu i pojednostavljivanje broja koraka jedinstvenim proizvodom, O/P Hydra krema idealan je izbor!

Ova je krema namijenjena osnovnoj, svakodnevnoj njezi kože koja zahtijeva vraćanje vlage. Uklapanje ove kreme u postojeću rutinu vrlo je jednostavno - kremu nanosite na očišćenu kožu jednom do dvaput dnevno, samostalno ili nakon seruma.