ZENDAYA

Nova modna ikona pokazala kako se nose dva najvruća jesenska trenda

05.09.2019 u 11:48

Bionic
Reading

Glazbenica i glumica Zendaya Coleman svoju je karijeru u showbizzu započela još kao djevojčica u seriji 'Shake It Up', a zbog svog nepogrješivog osjećaja za modu nova je miljenica modnog svijeta

Zendaya koju možemo vidjeti i u kontroverznoj seriji o tinejdžerima 'Euphoria' ponovno je pokazala kako s pravom nosi tilulu nove modne ikone i na njujorškom predstavljanju parfema francuskog kozmetičkog diva Lancômea Idôle čije je lijepa 23-godišnjakinja zaštitno lice.

  • +9
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Tamnokosa ljepotica mamila je poglede u još jednom izdanju kojem se nema što prigovoriti. Zendaya se odlučila spojiti dva najvruća trenda ove sezone: efektnu haljinu s vječitim točkicama (Tommy Hilfiger Tommy x Zendaya) i kožne crne čizme iznad koljena koje su se ove jeseni vratile u velikom stilu.

Odličan stajling začinila je velikim naušnicama ringovima i mladenačkom frizurom.

Bivša teen zvijezda kojoj mnogi proriču blistavu karijeru kaže kako je sa zadovoljstvom prihvatila Lancômeov angažman. 

'Iznimno mi je drago što predstavljam ovaj novi parfem. Idôle je miris sa značenjem. Sviđa mi se što je svjež i lagan. Izbirljiva sam kada je riječ o parfemima, aIi Idôle miriše apsolutno neodoljivo i stoga ga obožavam', izjavila je Zendaya.

Kampanja je poziv na osnaživanje žena diljem svijeta i utjelovljuje novu i nekonvencionalnu viziju uspjeha. Upućena je novoj generaciji i potiče mlade ljude da osmisle vlastite priče o uspjehu i ohrabruju jedni druge kao ujedinjena, nezaustavljiva sila.