adidas by Stella McCartney

Nova kolekcija pomiče granice stila i tehnologije

15.07.2015 u 10:00

Adidas by Stella McCartney

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

adidas i Stella McCartney u slavljeničkoj, desetoj godini predstavljaju novu jesen/zima kolekciju ispunjenu upečatljivim komadima iz linija za trčanje i trening koji će zasigurno i ovoga puta sve ljubitelje sportskog stila ostaviti bez daha. Inovativne tkanine i napredna tehnologija omogućavaju maksimalne performanse uz nepogrešiv stil

Danas su žene fokusiranije na svoje ciljeve tijekom tjelovježbe i sve više vremena provode u odjeći za vježbanje, stoga je važno da im inovativnim pristupom osiguramo i funkcionalnost i stil u jednome. Zato iz sezone u sezonu koristimo napredne tehnologije kako bismo stvorili komade koji su istovremeno funkcionalni i dobro izgledaju, rekla je Stella McCartney o novoj kolekciji.

U novoj kolekciji dostupne su Run, Studio, Yoga i Wintersport linije koje zadržavaju minimalističku sportsku estetiku. Run linija bogatija je za nove adidas Ultra Boost tenisice u jesenskim zagasitim tonovima i ClimaHeat tehnologijom koja omogućava ugodnije trčanje i po nižim temperaturama.

Studio linija sadrži nove Atani Bounce tenisice koje sadrže responzivnu tehnologiju te omogućavaju fleksibilnost i udobnost prilikom brzih i naglih pokreta. Posebno dizajniran potplat pruža stabilnost, a gornjište prekriveno elastičnom trakom daje dodatnu potporu stopalu prilikom visokointenzivnih treninga.

Wintersport linija donosi bešavne majice dugih rukava izrađene od merino vune koje reguliraju tjelesnu temperaturu ovisno o vremenskim uvjetima. U liniji se mogu pronaći i udobne 'buce' Nangator 2 koje zadržavaju toplinu i održavaju stopala toplim i suhim zahvaljujući vodootpornom dizajnu i Thinsulate tehnologiji.

U kolekciji se nalaze i dodaci poput torbi, ruksaka, prostirki za jogu, etuija za mobitele, šalova, kapa, šilterica i rukavica.