MISLI ZELENO

Nova kolekcija brenda Izabel Kovačić najavljuje revoluciju u modnom svijetu

03.08.2023 u 10:42

  • +29

IZAKOVA x lunilou

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Irina & Matej

Bionic
Reading

Supruga nogometaša Matea Kovačića i vlasnica branda lunilou, predstavlja nešto potpuno novo i svježe u svijetu mode. Osmislila je kolekciju kojom želi 'oduševiti, potaknuti i inspirirati'

'Ova kolekcija je nastavak misije koju lunilou i ja živimo i stvaramo. U svakom šavu, svakom detalju, osjeća se naša predanost prema kvaliteti i ekološkoj odgovornosti. Ovo nije samo moda, ovo je naš doprinos ljepšoj i zdravijoj planeti. Ovo je prilika da svaka žena izgleda predivno, a da se pritom i osjeća dobro zbog toga!', objasnila je Izabel Kovačić.

Svaka nit, svaki materijal, svaki detalj odabrani su s najvećom pažnjom. Izabel je kreirala komade koje su odražavaju stil, udobnost i predanost zelenijoj budućnosti. 'Ova kolekcija nudi nešto više od same odjeće; pruža viziju, svrhu i nadu. Moda više nije samo o izgledu, već i o osjećaju', naglašeno je u kampanji nove kolekcije.

Kao CEO lunilou, Izabel pomiče granice i širi vidike modne održivosti, te je upravo zato i dizajnirala ovu kolekciju. U njenim rukama, održivi luksuz postaje ne samo moguć, već i besprijekorno elegantan. Kroz svaki komad ove kolekcije, Izabel donosi dah svježine, kombinirajući precizno izrađene komade luksuzne odjeće s misijom zelenije budućnosti. Svaki materijal je eco-friendly, stvoren da omogući svim ženama da izgledaju i osjećaju se fantastično.