dama nepogrešivog stila

Izabel Kovačić nosi nove it natikače, jedan od najtraženijih artikala posljednje dvije godine

19.07.2023 u 23:28

Bionic
Reading

Mnogi su jedva dočekali toplo vrijeme kako bi uskočili u ugodnu ljetnu obuću. Ljetni modeli nose se dva do tri mjeseca i vrlo je bitno da su udobni i kvalitetni, a time se vodila i osnivačica brenda Lunilou, supruga nogometaša Matea Kovačića

Zahvaljujući svom besprijekornom stilu odijevanja i neupitnom ukusu za modu, Izabel Kovačić već dugi niz godinama nosi titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica.

Trenutno s obitelji boravi u Španjolskoj odakle oduševljava svojim modnim kombinacijama. Tako se sad pokazala u crno-bijelom outfitu, a posebnu pažnju ukrale su njene cipele. U svojoj kolekciji ima uistinu impresivne i vrlo udobne modele obuće, a ovog puta je riječ je o Hermès Chypre natikačama. Jedan su od najtraženijih artikala posljednje dvije godine među zaljubljenicima u luksuznu modu.

Riječ je o modernoj i udobnoj obući. Pravo su osvježenje nasuprot platformama i japankama na petu, a nosive su u dnevnim i večernjim prigodama. Odlično izgledaju uz ležeran ljetni outfit ispod kojeg se nazire kupaći kostim, ali i uz večernji stajling koji čine kratke jeans hlače i lagani topovi.

Kada je riječ o bojama, u ponudi su i razne boje kao i nezaobilazna boja konjaka koja pristaje baš uz sve. Pomalo muškaste natikače, širokog su kalupa, no to im ne škodi ljepoti.

Kada se Chypre model pojavio kao urbaniji stil savršen za modne varijacije svake it djevojke, Oran sandale pale su u drugi plan. Prepoznatljiv 'H' oblik je i dalje vidljiv, a postoji i verzija s krznom za hladnije dane.

SUBOTA U DUBROVNIKU

Najpopularnije natikače sezone najbolji su odabir za šetnju Stradunom

Pogledaj galeriju