BEATRICE BORROMEO

Nova ikona stila s monegaškog dvora

05.08.2015 u 17:39

Bionic
Reading

Udajom za Pierrea Casiraghija, unuka Grace Kelly i najmlađeg sina princeze Caroline od Monaca, lijepa talijanska novinarka i nasljednica vrlo ugledne milanske aristokratsko-crkvene obitelji Borromeo, postala je glavna tema svjetskih medija, ponajviše prestižnih modnih časopisa. Na temu njezinih vjenčanica i haljina s crkvenog i građanskog vjenčanja, koja su se dogodila u protekla dva vikenda, nisu se štedile modne pohvale

Tek što je prije dva tjedna rekla 'da' Pierreu Casiraghiju, najmlađem sinu monegaške princeze Caroline, nova snaha u Monacu već je dobila titulu 'nove Grace Kelly', barem kad je modni ukus u pitanju. Lijepa Talijanka i najmlađi Casiraghi u vezi su sedam godina, a upoznali su se na fakultetu u Milanu.

Njihova dva vjenčanja u protekla dva vikenda okupila su u Italiji na Boromejskom otočju europsku aristokraciju. Naime, Beatrice Borromeo nasljednica je ugledne i imućne milanske aristokratske obitelji koja posjeduje Boromejsko otočje u jezeru Lago Maggiore na sjeveru Italije. Upravo na tom mjestu dogodilo se proteklog vikenda crkveno vjenčanje Beatrice i Pierra.

O vjenčanicama otmjene mladenke, koje su bile s potpisom isključivo talijanskih autora (Valentino, Armani i Alberta Ferretti), raspisali su se svi svjetski mediji, čak ni vjenčanica Kate Middleton nije dobila toliko medijske pažnje. Najviše pohvala dobile su bajkovite vjenčane haljine Giorgia Armanija zbog kojih su lijepu plavušu usporedili s Grace Kelly.

Svojim besprijekornim i nenametljivim modnim stilom, Beatrice je u drugi plan bacila mnoge europske princeze, a pored nje, tvrde modni znalci, Kate Middleton izgleda poput zapuštene kućanice.

For the wedding reception, Beatrice Borromeo wore another specially-made silk tulle #GiorgioArmani Privé gown.

A photo posted by Armani Official (@armani) on