RASPAMETILA MODNE OVISNICE

Nova H&M kolekcija nastala u suradnji s omiljenim brendom vojvotkinje Kate Middleton rasprodana je u jednom danu

25.10.2020 u 19:19

Bionic
Reading

Najnovija modna suradnja H&M-a s britanskim brendom koji obožava i Kate Middleton prošla je genijalno kod publike. Kolekcija H&M x The Vampire's Wife rasprodana je u jednom danu, a svi se pitaju je li za uspjeh kolekcije zaslužna slavna britanska vojvotkinja koja slovi za najutjecajniju modnu ikonu

Tijekom godina švedski H&M udružio je modne snage s brojnim dizajnerskim brendovima poput Stelle McCartney, Balmaina, Erdema, Moschina, a nakon prošlogodišnje kolekcije nastale u suradnji s talijanskim modnim dizajnerom Giambattistom Vallijem, ove godine udružili su snage s britanskom dizajnericom Susie Cave, osnivačicom poznatog britanskog brenda The Vampire's Wife.

Gotova svaka dosadašnja kolekcija izazvala je ogromno zanimanje modnih ovisnica. Pamtimo i dane kada je stampedo zaljubljenica u modu uletavao u trgovine i grabao se za dizajnerskim komadima iz ranijih kolekcija, a nova H&M-ova kolekcija u suradnji s omiljenim brendom vojvotkinje Kate Middleton također je izazvala euforiju.

Kolekcija je rasprodana u svega 24 sata, a komadi iz kolekcija prodaju se na eBayu po četiri puta većoj cijeni. Na stranici H&M-a dostupno je još svega nekoliko komada u pojedinim veličinama, što dovoljno govori o tome koliko je ovaj britanski brend cijenjen među trendsetericama.

Dizajnerica i nekadašnji model Susie Cave osnovala je svoj brend 2014. godine, a svjetski uspjeh uslijedio je vrlo brzo. Popularnost na svjetskoj modnoj sceni supruga australskog glazbenika Nicka Cavea nesumnjivo je osigurala prepoznatljivim modelima prerijskih haljina inspiriranim viktorijanskim dobom i boho stilom, postavši must have odabir dama s kraljevskog dvora i holivudske A-liste.

Njezine haljine obožavaju Kate Middleton, princeza Beatrice, manekenka Alexa Chung te glumice Sienna Miller, Cate Blanchett i Keira Knightley. Mnogi se pitaju je li za uspjeh kolekcije zaslužna Kate Middleton koja slovi za najutjecajniju modnu ikonu današnjice, obzirom da se sve što vojvotkinja odjene rasproda u rekordnom roku.

Kolekcija nastala u suradnji švedskog high street diva i britanskog brenda obiluje haljinama gotičkog glamura s detaljima poput čipke, mekanog baršuna i romantičnog pussy-bow dizajna ovratnika. Uz haljine idealne za sezonu blagdanskih domjenaka i sličnih svečanijih prilika, kolekcija brenda The Vampire's Wife i H&M-a također se sastoji od pregršt modnih dodataka u znaku sunčanih naočala i nakita s detaljem Evil Eye, privjesaka, bubamara i vampirske ikonografije.

  • +23
The Vampire's Wife x H&M Izvor: Promo fotografije / Autor: promo