vrući hit

Stiže zima, a ove često omražene čizme bit će najpoželjnije - sve zahvaljujući ovom hit detalju

23.09.2022 u 16:14

Bionic
Reading

Da, tople i meke Ugg čizme vladat će ove zime uličnom modom. Model cipela koji je svojom udobnošću uspio osvojiti čak i one najveće protivnike ove sezone vraća se u svom najklasičnijem izdanju i predstavlja nezaobilazan dodatak brojnih kombinacija

Svako godišnje doba dolazi s određenom opsesijom cipelama, a dolaskom hladnijih dana posebno na cijeni su modeli koji spajaju udobnost i chic izgled.

Usprkos tome što se veliki broj zaljubljenika u modu jedno vrijeme opirao trendu toplih i prije svega udobnih čizama kojima estetika nije na prvom mjestu, modni status uggsica više se ne mora dokazivati, posebice nakon brojnih zvjezdanih suradnji - Y/Project, Telfar i Matty Bovan na vrhu su liste.

No, slavna podstavljena gležnjača za jesen i zimu 2023. zamišljena je u novoj verziji s hit detaljem - platforma potplatom.

Kako nositi UGG Mini Classic gležnjače s platformom?

Izvorno cijenjene i obožavane od strane kalifornijskih surfera, uggsice su danas nezaobilazan komad u ormaru brojnih 'it' djevojaja, od Else Hosk pa do Gigi i Belle Hadid. Predmet žudnje iz 2000-ih ove sezone, u skladu oživljavanja starih trendova, ove zime vraća se na modnu sceni u nikad privlačnijem izdanju.

Kao neophodan dodatak dnevnim stajlinzima Mini Classic gležnjače sada ustupaju mjesto novoj verziji, pojačanom s XL platformom. Novi niski model sa zadebljanim potplatom lako je uklopit u svakodnevnih stajling.

Kao inspiracija su tu modne kombinacije Belle Hadid koja ih nosi par sportskih, bijelih i visokih čarapa. Gigi Hadid uklopila ih je u ležerno sportski stil, dok je Elsa Hosk pokazala kako su ove gležnjače sjajan dodatak pletivu, nezaobilaznom u jesenske i zimske dane.