VIŠESEZONSKI HIT

Nosi se posvuda: Ovoj posebnoj nijansi žute ne prestaje rasti popularnost, a jasno je i zašto

07.02.2023 u 17:26

Bionic
Reading

Iako su pastelni tonovi čest prizor u kolekcijama namijenjenim sezoni proljeće/ljeto, s padom temperatura posebna nijansa žute, nalik boji maslaca, već nekoliko hladnih sezona uspješno dominira modnom scenom

Maslac žuta i ove sezone nalazi se visoko na listi trendova. Ova specifična nijansa žute na minimalistički način izgleda elegantno i luksuzno, ali djeluje puno svježije od sveprisutne bež boje.

  • +6
Boja maslaca na modnim pistama Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / INDEPENDENT PHOTO AGENCY SRL / ALAMY / ALAMY / PROFIMEDIA

Nježna puterasto žuta ili vanilija žuta trenutno je sveprisutna u modi, ne samo u obliku odijela s hlačama, već i kao druge odjevne varijante - prije svega u obliku elegantnih kaputa. Nije ni čudo, na kraju krajeva, ova trendovska boja bez problema se uklapa u svaki ormar na suptilan način, a ipak sam pogled na nju ima učinak podizanja raspoloženja. Nešto na čemu smo više nego zahvalni, posebice u mračnoj sezoni.

Boja maslaca zapravo je vrlo nježna nijansa žute koja se našla negdje između pastelne žute i bež. Žuta je jedna od najpopularnijih boja sezone, au ovoj nijansi prisutna je u ponudi niza dizajnerskih i high street brendova, a njihova popularnost vidljiva je i po pitanju stajlinga jednih od najpoznatijih street style zvijezdi današnjice.

Veliki modni potencijal maslac žute boje među prvima su prepoznale dame sa skandinavske street style scene koje svojim stajlinzima dokazuju njezinu lakoću stapanja s ostalim pastelnim, kontrastnim ili prigušenim tonovima, a može izgledati itekako zanimljivo u kombinaciji s bijelim i zemljanim tonovima.

Boja maslaca u stajlinzima street style zvijezdi