OMILJENA OBUĆA

Topli i provjereno udobni: Ovi modeli su najbolji izbor ako i zimi želite nositi tenisice

27.11.2022 u 15:00

Bionic
Reading

Od omiljenih tenisica teško se odvajate u zimskim mjesecima? Brojni brendovi posljednjih godina nude tople inačice ove udobne obuće zahvaljujući kojima nošenje čizama postaje stvar prošlosti

Zimska sezona teška je za brojne ljubitelje tenisica jer svoje voljene modele moraju zamijeniti čizmama otpornim na nepovoljne vremenske uvjete, no zapravo i ne moraju. Razlog i rješenje kriju se u podstavljenim tenisicama koje izvana izgledaju cool, a iznutra su mekane i tople poput zimskih čizama.

  • +7
Podstavljene tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Do danas se trend podstavljene obuće hrabro drži na modnoj sceni, što i ne čudi. Pomama za tenisicama kontinuirano raste, a želja da se nose cijele godine sve je veća. No kada se zima približi, klasične kožne tenisice više nisu dovoljne, a ono što nam tada treba su pametni materijali i tople tkanine ili, drugačije rečeno, podstavljene tenisice.

Zahvaljujući brojnim brendovima, od sportskih pa sve do dizajnerskih, danas se s lakoćom mogu pronaći zimske verzije omiljenih tenisica, pa čak i kultni modeli poput starki, vensica ili onih s potpisom brenda New Balance.

Topla podstava, međutim, može izgledati vrlo različito. Kovrčava janjeća dlaka, pahuljasto umjetno krzno ili drugi pametni materijali daju im upravo onaj faktor zagrijavanja koji im inače nedostaje.

Tu je i vjerojatno najinovativniji oblik zimskih tenisica, a to su hibridni modeli, nešto između njih i čizama. Imaju sportski potplat tenisica, ali su podstavljeni poput zimskih čizama. Dakle, ako preferirate udobne pufaste čizme, ovaj trend nesumnjivo će vam se svidjeti.