SEZONSKI ADUTI

Ove sezone traperice su skliznule s trona najpoželjnijih komada, a ovo su hlače koje dominiraju stajlinzima

26.11.2022 u 19:04

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana police trgovina vrve različitim verzijama hlača namijenjenih hladnim mjesecima, a sudeći po stajlinzima ljubiteljica mode, ovih pet predstavljaju ključne modele sezone

Kargo hlače

  • +4
Kargo hlače Izvor: Profimedia / Autor: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Kao idealna zamjena za traperice, ove široke hlače s prepoznatljivim detaljem džepova na nogavicama već dominiraju stajlinzima modnih ovisnica, baš kao i aktualnom ponudom na policama trgovina.

Nova popularnost kargo hlača nimalo ne čudi uzmemo li u obzir jačinu trenda utilitarističkog stila odijevanja i Y2K estetike koja se unazad nekoliko sezona itekako ističe na modnoj sceni.

  • +4
Kargo hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Hlače s pinstripes uzorkom

Ove sezone pinstripe uzorak moguće je pronaći na različitim odjevnim komadima, no i dalje je najzastupljeniji u formi uredskih modela hlača kojima ne prestaje rasti popularnost iz sezone u sezonu. Ovaj trend još jedan je pokazatelj jačine koju na modnoj sceni ima stil odijevanja u duhu 90-ih.

Hlače metalnog sjaja 

Hlače s metalik efektom još su jedan povratnički trend o kojemu se naveliko govori i ne samo u pogledu party odijevanja u blagdanskoj sezoni. Različiti modeli hlača metalnog sjaja preplavili su street style scenu, a modne ovisnice vješto ih nose i kombiniraju s pregršt odjevnih komada.

Tajice kožnog efekta

Moglo bi se reći da su tajice s efektom kože prestale biti trendom postavši autentičnim zimskim komadom u garderobi. Nošene uz gležnjače zimi ili uz mokasinke ujesen, tajice kožnog efekta modni su komad na koji se ove sezone isplati obratiti pozornost.

Uredske hlače

Bilo da je riječ o plisiranim verzijama s ravnim širokim nogavicama, bilo inačicama visokog struka, takozvane uredske hlače vratile su se u modu na velika vrata, a brojni brendovi i ove sezone potrudili su se da na policama trgovina ne manjka zanimljivih inačica ovih popularnih modela muškog stila.

  • +10
Uredske hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo