LOUIS VUITTON

Nosi li išta ispod? Georgina Rodriguez na reviju stigla u baloneru i crvenim štiklama

06.10.2020 u 21:36

Bionic
Reading

Samo zbog revije prestižnog Louis Vuittona, zaručnica jednog od najpoznatijih nogometaša svijeta Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez stigla je u Pariz i dobro se pobrinula da njezin dolazak ne prođe nezamijećeno

Glavna zvijezda večerašnje revije Louis Vuittona u Parizu, u sklopu tamošnjeg Tjedna mode, zasigurno je bila 26-godišnja ljepotica Georgina Rodriguez, najpoznatija kao zaručnica Cristiana Ronalda. Njezin dolazak na reviju nije mogao proći neprimjećeno, za što se sama pobrinula, s odabranim timom stilista, vizažista i frizera.

Stigavši pred nedavno preuređenu robnu kuću La Samaritaine, gdje se održavala revija, izašla je iz automobila odjevena u 37.440 kuna vrijedan Louis Vuitton baloner, kojeg bi prepoznali i modne neznalice zahvaljujući desecima logotipa LV koji se nalaze na istom.

Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Dvoredo kopčanje i remen stegnut u struku dodatno su istaknuli njezinu figuru, posebice noge, a zaključak mnogih je kako ispod istog nije nosila gotovo ništa. Kako bi 'razbila' kombinaciju odlučila se poigrati sa jarkocrvenom bojom, pa je uz lakirane salonke na vrtoglavo visoke potpetice u rukama nosila popularnu Bleecker torbicu, čija je cijena 19.200 kuna. I salonke i torbica bili su ponovno s potpisom Louis Vuittona.

Od nakita Georgina je odabrala jednostavne naušnice, zlatni sat, ali i prsten s ogromnim dijamantom za koji mnogi nagađaju kako je zaručnički.