GEORGINa RODRIGUEZ

Klasika s kojom nema greške: Zaručnica Cristiana Ronalda oduševila stajlingom na filmskom festivalu u Veneciji

03.09.2020 u 17:05

Bionic
Reading

Događanje koje već drugu godinu za redom ne propušta atraktivna Argentinka, zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda, je filmski festival u Veneciji. Georgina Rodriguez zabljesnula je gomilu fotoreportera pojavivši se u bijelom od glave do pete

Navikli smo je vidjeti u vrlo provokativnim izdanjima i golišavim stajlinzima pa je ovako nešto pravo osvježenje. Georgina Rodriguez stigla je u maniri prave svjetske dive na 77. po redu Venecija Film Festival.

Zgodna crnka spremno je pozirala u pomno osmišljenom stajlingu, a mnoge je oduševila zaokretom na nešto čednija izdanja. Georgina se ovoga puta vodila onom 'manje je više' pa nije pretjerivala s modnim dodacima, krojevima, uzorcima i bojama.

Od glave do pete stigla je u bijelom. Odjenula je elegantno bijelo odijelo s palazzo modelom hlača visokog struka, čipkastom bluzom te predimenzioniranim sakoom, a na noge je obula bijele salonke. Kosu je tek blago raspustila, a od nakita je nosila dijamantno prstenje, narukvice i ogrlice koji su se dobro uklopili s ostatkom kombinacije.

Iako voli naglasiti svoju dobru figuru vrlo izazovnim stajlinzima i pripijenim krojevima, Georginin stas i ovoga je puta došao do izražaja i to na nešto suptilniji način.

Atraktivna Argentinka koja je već nekoliko godina u vezi s najboljim nogometašem svijeta Cristianom Ronaldom, bila je dobro raspoložena te nije krila veselje što se festival održava pa makar i po novom uvjetima usred korona krize.

Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Manuele Mangiarotti/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia