BESPRIJEKORNO DOTJERANA

Nosi je godinama: Kraljica Letizia blistala u jednoj od najefektnijih haljina iz ormara

27.12.2023 u 11:28

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što je izazvala senzaciju u baršunastom odijelom, španjolska kraljica servirala je još jedno efektno izdanje u godini na zalasku

Španjolska kraljica Letizia s razlogom slovi za jednu od najbolje odjevenih dama s kraljevskog dvora. Elegantnim, ali trendi stilom uspjela se nametnuti kao modna ikona.

Poput britanske miljenice Kate Middleton ni sama se ne libi nositi cjenovno pristupačne komade s potpisom popularnih high street brendova, a posljednjih dana ne prestaje nizati izdanja vrijedna pozornosti.

Nakon što je izazvala senzaciju u novom odijelu od crnog baršuna iz recentne kolekcije brenda Rabanne, u španjolskoj Malagi osvanula je u efektnoj haljini iz ormara.

Riječ je o haljini dužine midi, s crno-bijelim prugicama koje posebno laskaju figuru, koju potpisuje jedan od njezinih omiljenih modnih brendova, njemački Boss, i koja je dio njezine impresivne kolekcije u ormaru od 2017. godine.

Ovoga puta nosila ju je uz par crnih slingback cipela s minijaturnom petom kitten, koje stižu s potpisom španjolskog high street brenda Massimo Dutti, chic look dopunivši parom visećih naušnica od bisera i detaljem zlatnog prstena.