dobar izbor

Kraljica Letizia zaljubila se u odijela, a u ovom novom izgleda fantastično

22.12.2023 u 10:40

  • +4

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / MIGUEL CORDOBA / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kraljica Letizia za kraj godine servirala je jedno od najboljih odijela do sada. Riječ je o premijerno komadu u njezinom ormaru kojeg ćemo vrlo vjerojatno viđati i tijekom godine pred nama

Od 1. srpnja do 31. prosinca 2023. Španjolska je preuzela predsjedanje Vijećem Europske unije po peti put u svojoj povijesti. Samo nekoliko dana prije božićnih blagdana, obzirom na to da će se uskoro morati odreći te dužnosti, u madridskom National Music Auditoriumu održan je završni koncert na kojem je kraljica Letizia sve osvojila s crnim baršunastim odijelom, savršenim modnim izborom za zatvaranje službenih kraljevskih izlazaka ove godine.

U ormaru kraljice Letizije kriju se brojna fantastična krojena odijela. Posljednjih nekoliko tjedana nosila je odlične primjerke u crvenoj i bijeloj varijanti, a za službeni izlazak samo tri dana prije proslave Božića odabrala je jedno od najboljih. Riječ je o premijernom modelu, kojeg dosad nismo vidjeli, iako će nedvojbeno postati jedan od recikliranih komada u kraljičinom ormaru o kojem se ne prestaje pričati. od vaših akvizicija o kojoj se najviše priča.

Odijelo se sastoji od elegantno krojenog sakoa i laskavih hlača visokog struka i ravnih nogavica u izgledu crnog baršuna. Sam sako na Farfetch platformi prodaje se po cijeni od 1092 eura, a za hlače je potrebno dodati još 713 eura. Dizajn pripada recentnoj kolekciji kuće Paco Rabanne , koja je ove godine promijenila ime u Rabanne, nakon smrti velikog modnog genija koji je preminuo 3. veljače 2023. godine.

Kraljičino novo odijelo pripijenog je kroja i ravnih hlača koje maksimalno stiliziraju njezine noge. Ono što se najviše ističe kod ovog dvodijelnog komada, osim njegove konstrukcije od crnog baršuna i kontrastnih umetaka od delikatne satenske tkanine, je niz sjajnih gumba na rukavima, koji se također nalaze na preklopima džepova i na kopčanju sakoa.

Kao dodatke ovom looku odabrala je klasične crne salonke brenda Magrit te Nina Ricci malu clutch torbicu.

  • +8
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: ANDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / EUROPA PRESS/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA