tako laskavo

Noge čine beskrajno dugima: Traperice koje nosi djevojka Brada Pitta pun su pogodak

17.06.2024 u 13:50

Bionic
Reading

Ines de Ramon, 32-godišnja dizajnerica nakita, pažnju javnosti prvo je privukla vezom s Bradom Pittom, no nije trebalo dugo da pažnju privuče njezin sjajan, svakodnevno nosiv stil kojim dominiraju odlični basic komadi

Atraktivnu brinetu Ines de Ramon paparazzi vjerno prate u stopu, bilježeći baš svaki njezin izlazak. No, 32-godišnja djevojka Brada Pitta, koji ne krije koliko je zaljubljen u nju pa se tako šuška i kako je spreman osnovati i obitelj s njom, za to previše ne mari.

Dizajnerica nakita vjerna je svom modnom minimalizmu u kojem dominiraju bazni komadi u monokromatskim bojama. Lijepa Ines tako najčešće poseže za provjerenom kombinacijom traperica i uskih majica koja tako laska njezinoj vitkoj figuri.

  • +5
Inés de Ramón Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A kada je riječ o trapericama, Ines se čvrsto drži klasike, a vladajući trendovi na nju nemaju prevelikog utjecaja. Iako su široki modeli traperica uspjeli s trona skinuti do tada vječne skinny modele, Ines je vjerna jednom od najlaskavijih modela. Riječ je o trapericama ravnog kroja i visokog struka koji noge čini beskrajno dugima, a siluetu tako vitkom.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ines je besprijekornu figuru dodatno istaknula bijelim uskim topom, također jednim od njezinih favorita, a stajling je zaokružila crnim kaubojskim čizmama koje su bile hit protekle jeseni i zime te velikom crnom torbom prebačenom preko ramena, a nije ni zaboravila na totalni klasik – avijatičarske sunčane naočale.

  • +2
Ines de Ramon Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA