tata godine

Brad Pitt želi djecu: Spreman je osnovati obitelj s lijepom Ines

15.06.2024 u 09:46

Bionic
Reading

Veza se prvo činila kao prolazna stvar, no sada se čini da je popularni glumac spreman za - korak više! Brad Pitt razmišlja o obitelji, a za Ines kaže da bi bila divna majka

Posljednjih se dana pokazalo da djeca Brada Pitta nisu baš zadovoljna njegovim očinskim performansom te su se čak i odrekla njegovog prezimena, a kroz težak period uz njega je bila Ines de Ramon. 34-godišnja Ines pokazala je da je prava podrška, a Pitt je spreman i produbiti njihov odnos.

Nakon lošeg završetka s Angelinom Jolie, Brad Pitt utjehu je pronašao u Ines de Ramon, dizajnerica nakita koja je vratila radost u njegov život.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Nevolje s djecom samo su ojačale njegovu vezu s Ines de Ramon, a Pitt je zaljubljeniji no ikad i ne odbacuje ideju o trećem braku i zasnivanju obitelji.

'Za Brada je poražavajuće što nije imao nikakav odnos sa svojom djecom, ali Ines je bila pravi izvor utjehe i to ih je zapravo zbližilo. Ines je mlada i Brad je rekao da se 100% slaže ako ona želi imati djecu. Sviđa mu se ideja da gradi život s Ines i ništa nije nedovoljno', rekao je.

Uz to, izvor za strane medije tvrdi i da je glumac priznao da bi Ines bila divna majka: 'Brad je rekao da bi Ines bila divna majka. Ona je strpljiva, lagana i ima odličan smisao za humor. Drugim riječima, njihova veza teče glatko i bez drame. Dugoročno je u tome s Ines.'

POPUT JOLIE

Djevojka Brada Pitta istaknula figuru u minimalističkom stajlingu

Pogledaj galeriju