TRI DAME

Njihova skromnost je za pohvalu: Kraljica Letizia i kćeri umjesto dizajnerske odjeće nose high street komade popularnog brenda

28.08.2019 u 10:48

Bionic
Reading

Španjolska kraljevska obitelj jučer je viđena ispred bolnice Quironsalud University Hospital u Madridu. Kralj Filip VI i njegova supruga, kraljica Letizia, s kćerima su posjetili bivšeg kralja Juana Carlosa I koji se ondje oporavlja nakon operacije srca. Odlično raspoložena kraljevska obitelj izazvala je veliku pažnju medija, a posebice kraljica i njezine dvije mezimice koje su umjesto skupocjene dizajnerske odjeće nosile high street komade s potpisom španjolskog brenda Mango

Princeze Leonor i Sofia od Španjolske pridružile su se roditeljima, kralju Filipu VI i kraljici Letiziji u posjeti nekadašnjem kralju Juan Carlosu I koji se u bolnici u Madridu oporavlja od operacije srca.

13-godišnja princeza Leonor, koja će jednog dana postati španjolska kraljica, i 12-godišnja Sofia rijetko kad se pojavljuju u javnosti. Njihovi roditelji nastoje ih što je moguće više zaštititi od očiju javnosti, pa se princeze pojavljuju u javnosti svega nekoliko puta godišnje, a obično je to tijekom slikanja za ljetnu razglednicu i na dan svete mise povodom Uskrsa.

No, vidjeti djeda u bolnici bilo je od presudne važnosti. Španjolska kraljevska obitelj uslikana je nakon izlaska iz bolnice s osmijehom na licu, a lijepa kraljica i njezine mezimice plijenile su posebnu pažnju svojim modnim odabirima.

46-godišnja kraljica za ovu je prigodu odabrala ležerni stajling - karirane hlače s potpisom Manga i bijelu košulju koje je uskladila s bijelim tenisicama. Prava je rijetkost vidjeti španjolsku kraljicu u sportskoj obući, no nije rijetkost vidjeti je u odjeći s potpisom high street brenda Mango.

  • +4
Kraljica Letizia i kralj Filip VI. s kćerima Leonor i Sofijom Izvor: Profimedia / Autor: Juan Carlos Rojas / Picture Alliance

Lijepa kraljica često odabire odjeću s potpisom ovog pristupačnog brenda, zbog čega je poznata kao skromna i štedljiva kraljica, a tako odgaja i svoje dvije kćeri. Princeze Leonor i Sofija su također nosile Mangove haljine. Leonor se odlučila za crnu midi haljinu ravnog kroja s izvezenim motivima, dok se godinu dana mlađa Sofia odlučila za bijelu haljinu sličnog kroja.

Španjolska kraljevska obitelj je prije ovoga uslikana na odmoru u svojoj ljetnoj rezidenciji Marivent Palace u Palma de Mallorci na Balearima gdje su se tradicionalno fotografirali za svoj ljetni portret.