BESPRIJEKORNO DOTJERANA

Preplanula španjolska kraljica i na ljetnom odmoru osvaja elegancijom

04.08.2019 u 16:48

Bionic
Reading

Ljetnu pauzu od javnih angažmana, španjolska kraljevska obitelj tradicionalno je odlučila provesti u Palmi de Mallorci, popularnom ljetovalištu španjolskih kraljeva i svjetskog jet-seta još od davne 1838. godine

U društvu svekrve, kraljice Sofije, i mlađahnih princeza Sofije i Leonor, španjolska kraljica Letizia u večernjim satima postala je glavna atrakcija na gradskim ulicama nakon odgledane baletne izvedbe 'Labuđeg jezera' u glavnom gradu Mallorce.

Kao po pitanju mnogobrojnih javnih angažmana, kraljica Letizia ni na ljetnom odmoru ništa ne prepušta slučaju kada je riječ o odabiru besprijekornih odjevnih kombinacija.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, svoju visoku modnu titulu kraljica Letizia ovoga je puta potvrdila pojavom u plisiranom modelu crno- bijele haljina s tankim naramenicama koja je posebno laskala njezinoj skladnoj figuri.

Spomenutu kreaciju popularne dužine midi potpisuje jedna od njezinih omiljenih modnih dizajnerica, slavna Venezuelanka Carolina Herrera, a nju je odlučila dodatno istaknuti odabirom crnih komada poput minijaturne torbice clutch i podjednako zanimljivog para takozvanih slingback cipela.

Viđeni model s otvorenom petom i popularnim PVC detaljem nosi naziv Gotrianc i djelo je popularnog dizajnera obuće, Manola Blahnika, a cjelokupno izdanje Letizia je kompletirala presijavajućim naušnicama ringovima s potpisom brenda Coolook Roma.