NA ZASLUŽENOM ODMORU

Pravi primjer složnosti i sklada: Ljetni portret španjolske kraljevske obitelji oduševljava na prvi pogled

06.08.2019 u 19:22

Bionic
Reading

Španjolska kraljevska obitelj svake godine u isto vrijeme odlazi na zasluženi odmor u svoju ljetnu rezidenciju Marivent Palace u Palma de Mallorci na Balearima. Ondje kralj Felipe VI. i kraljica Letizia sa svoje dvije kćeri tradicionalno poziraju za službeni obiteljski portret, a isto su učinili i ove godine

Kralj Felipe i kraljica Letizia pozirali su s princezama Leonor i Infantom Sofijom za službeni obiteljski portret koji je postao dio tradicije španjolske kraljevske obitelji. Ležerno odjeveni, baš kao što se i očekuje da budu odjeveni za vrijeme ljetovanja, pozirali su za kameru nasmiješeni od uha do uha u vrtu kraljevskog ljetnikovca.

Idilični obiteljski prizor raznježio je mnogobrojne obožavatelje kraljevske obitelji, a fotografije su ubrzo nakon objave preplavile internet.

  • +16
Portret španjolske kraljevske obitelji s ljetovanja u Palma de Mallorci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok kralj Felipe na fotografijama pozira u plavim trapericama i košulji koje je upotpunio smeđim remenom i mokasinkama u boji pijeska, kraljica Letizia, koja slovi za jednu od najbolje odjevenih članica kraljevske obitelji, oduševila je razigranom ljetnom haljinom bez rukava 'A' kroja koju krasi upečatljiv ružičasti cvjetni uzorak i espadrilama na punu petu.

Princeze Leonor i Infanta Sofija koje neodoljivo nalikuju jedna na drugu za ovu su prigodu odabrale također vrlo ležerne stajlinge, koji se razlikuju od svega onoga u čemu ih najčešće viđamo u javnosti.

Španjolski kraljevski par jedan je od najskladnijih kraljevskih parova koji iza sebe gotovo da i nema skandala. Kraljica Letizia i kralj Felipe u braku su već 15 godina. Iako je iza sebe imala već jedan brak i nije kraljevske krvi, kraljevska obitelj prihvatila je kraljicu Letiziju zbog njezina obrazovanja i uspješne karijere koju je izgradila.

Princ Felipe i Letizia vjenčali su se 22. svibnja 2004. u katedrali Santa María la Real de la Almudena u Madridu, a televizijski prijenos njihova vjenčanja gledali su milijuni ljudi. 31. lipnja 2005. dobili su djevojčicu Leonor, a 29. travnja 2007. Sofiju.