U SEKSI IZDANJU

Njezin bivši sada sigurno žali što ju je izgubio: Ivana Mišerić podiže temperaturu u kupaćem kostimu

24.07.2020 u 10:45

Bionic
Reading

Radijska voditeljica Ivana Mišerić nema vremena za tugovanje. Nakon što je okončala ljubavnu vezu sa suosnivačem hrvatsko-slovenske startup tvrtke Bellabeat, Sandrom Murom, voditeljica se posvetila druženju s prijateljima i poslu, a nedavno je obožavateljima predstavila i djelić nove kolekcije za ljeto 2020. zlatarnica Karat, čije je zaštitno lice

Prije nekoliko tjedana počelo se šuškati da je radijska voditeljica Ivana Mišerić okončala vezu sa suosnivačem hrvatsko-slovenske startup tvrtke Bellabeat Sandrom Murom, iselila se iz stana u centru Zagreba i vratila u obiteljski dom u Velikoj Gorici.

Vijest da je njihova omiljena radijska voditeljica ponovno solo sigurno su odlično prihvatili Ivanini obožavatelji i udvarači, no nismo sigurni da je njenom bivšem dečku lako nakon njezinih posljednjih fotografija koje je objavila na Instagramu.

34-godišnja voditeljica uzburkala je atmosferu na popularnoj društvenoj mreži atraktivnim fotografijama na kojima pozira u crnom kupaćem kostimu s dubokim dekolteom koji je u prvi plan stavio njezinu vitku figuru, ali i otkrio tetovažu na bedru. Seksi prizori nastali su na snimanju nove kampanje za zlatarnice Karat, čije je Ivana zaštitno lice.

Ubrzo su uslijedili brojni komplimenti. Njezini obožavatelji nisu štedjeli riječi hvale. 'Definitivno najbolja i najzgodnija radijska voditeljica', 'Prekrasna kao i uvijek', 'Bond djevojka', samo su neki od komentara.