ovo će se pamtiti

Njemačko vjenčanje godine: Mladenka je pokazala nevjerojatno dobre stajlinge i za njih duboko posegnula u džep

12.07.2022 u 13:15

Bionic
Reading

Christian Lindner, njemački ministar financija i Franca Lehfeldt, novinarka i reporterka ovog vikenda uplovili s bračnu luku, a mediji njihovo vjenčanje nazivaju 'njemačkim vjenčanjem godine'. Besprijekoran izgled mladenke kroz čak tri stajlinga izazivao je oduševljenje – i imao svoju cijenu

Njemački savezni ministar financija, 43-godišnji Christian Lindner i 33-godišnja njemačka novinarka i reporterka i Franca Lehfeldt , prvo su izrekli su sudbonosno 'da' u matičnom uredu u četvrtak, 7. srpnja 2022., na Syltu. Veliko crkveno vjenčanje uslijedilo je dva dana kasnije, u subotu 9. lipnja. Za izgled koji ostavlja bez daha, lijepa mladenka morala je poprilično duboko posegnuti u džep.

Za građansko vjenčanje lijepa Franca igrala je na kartu modernog i suzdržanog stila. Tako je za ceremoniju održanu u lokalnom povijesnom muzeju na Syltu umjesto klasične vjenčanice odjenula zadivljujući Safiyain kombinezon.

Dizajnerski komad izrađen od krepa u boji slonovače savršeno je pratio liniju tijela i tako dočaravao prekrasnu siluetu. Kombinezon bez naramenica ne samo da impresionira gornjim dijelom u obliku korzeta srcolikog izreza već pravi vrhunac izgleda predstavlja dojmljiv šlep koji završava elegantnim volanima. Uz to, njemačka televizijska zvijezda kombinirala je zlatne naušnice i lagani kardigan koji je nosila ležerno prebačen preko ruke.

Vjenčani buket, kombinezon ili kardigan – sve je bilo besprijekorno usklađeno, osim cipela koje su instantno privlačile pažnju. Sjajne metalik salonke eklektičnog izgleda nazirale su se ispod širokih nogavica i predstavljale doslovce sjajan dodatak.

Svadbeni maraton France Lehfeldt i Christiana Lindnera nastavio se u subotu. Crkveno vjenčanje odvilo se u Crkvi Svetog Severina. Mladoženja je goste dočekivao u tamnoplavom odijelu sa svijetlo sivom metalik kravatom, a mladenka se nešto kasnije dovezla u otvorenom Porscheu. Franca iz automobila izlazi iz automobila u haljini s izrezom i blagog A-kroja. Umjesto podignute kose, mladenka nosi raspuštenu kosu i lagane valove, bez vela. Riječ je o stajlingu koji impresionira elegantnim krojem i divnim materijalom.

Nema sumnje da je Franca Lehfeldt na svom vjenčanju izgledala fantastično. No, izgled koji oduzima dah ima i svoju cijenu. Kombinezon koji je Franca nosila na građanskom vjenčanju stoji 1640 eura. U petak, na večeri uoči crkvenog vjenčanja, mladenka je nosila haljinu sa zmijskim uzorkom Philippa Pleina čija se cijena kreće oko 3000 eura, piše njemački Gala. Haljina golih leđa koju je nosila tijekom crkvenih zavjeta nije oduševila samo njezine goste: priča se da je potrošila gotovo 10 tisuća eura za svoj zapanjujući look iz Halfpenny Londona.

Inače, Franca je njemačka novinarka i reporterka, većinom fokusirana na političko izvještavanje. Poznata je po izvještavanju o različitim prijelomnim vijestima za njemački Welt, a hvale je zbog uvjerljivog prenošenja vijesti. U dugoj novinarskoj karijeri izvještavala je iz Izraela, New Yorka, Washingtona i drugih popularnih svjetskih lokacija.

  • +4
Christian Lindner i Franca Lehfeldt Izvor: Profimedia / Autor: Gulotta Francesco/action press / Shutterstock Editorial / Profimedia