NE OPET!

Njegovo ime ponovno je u središtu seks skandala

19.03.2014 u 18:24

Bionic
Reading

Bivši američki predsjednik Bill Clinton mogao bi zauvijek uništiti predsjedničke snove svoje supruge Hillary budući da se njegovo ime ponovno spominje u seks-skandalu

Kako piše RadarOnline, ime Billa Clintona spominje se u sudskom sporu njegovog prijatelja Jeffreyja Epsteina. Prema sudskim dokumentima koje je objavio National Enquirer, Bill Clinton je nebrojeno puta putovao privatnim zrakoplovom Jeffreyja Epsteina i tulumario na njegovom privatnom otoku. A upravo je Epstein već odslužio 13 mjeseci zbog maloljetničke prostitucije.

Epstein je za taj zločin osuđen 2008. godine, no detalji te neprilične eskapade i točna priroda njegovog odnosa s Billom Clintonom još jednom su isplivali na površinu u tijeku pravnog spora između njega i odvjetnika Scotta Rothsteina i Bradleyja Edwardsa.

Clintonovo ime nekoliko se puta spominje u sudskom izvještaju pa je tako jedna žena priznala da se zabavljala s Clintonom i Epsteinom na otoku te da su s njima bile još dvije mlade djevojke. Također je priznala kako su orgije bile redovita pojava na otoku. Iako dokazi ne optužuju Clintona za sudjelovanje, navode se njegovi česti odlasci na spomenuti otok između između 2002. i 2005.