FASHION GURU

Nives igra i na guzu, ali grudima ubija

18.12.2013 u 09:22

  • +3

Fashion Guru

Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic

Bionic
Reading

'Rijetko kada upotrebljavam sladunjave riječi u svojim komentarima, ali ovaj put ne mogu ne napisati pokoju takvu riječ. Da, zgodna Danijelica toliko je slatka u ovom kombinezonu boje sladoleda od mente da ću potpuno ignorirati njegov šal', započeo je svoj ovotjedni modni komentar Fashion Guru

Lijepa Anita Dujić Veljača ovoga tjedna od Fashion Gurua pohvalu je dobila ne samo na račun zavodljive žućkastobež haljine, već i cjelokupnog stylinga. 'Lako to što ima dobru haljinu, nego Anita je sve to upotpunila i lepršavom frizurom te cipelama', komentira Fashion Guru.

Za oko mu je zapela i glumica Barbara Nola, a njezin odjevni stil usporedio je s onim Xene ratnice. 'Njezina haljina koja graniči s kostimom zanimljiva je i dosta upečatljiva', kaže Guru.

Iako ga je styling Nere Stipičević podsjetio na stjuardesu, Fashion Guru sretan je što je napokon vidi bez čizama i zamotuljaka. 'Što god se dogodilo, pozdravljamo, jer je u nekom drugom izdanju', zaključuje.

Guru ovoga tjedna same pohvale dijeli pa je tako za točkastu kombinaciju Tihane Lazović rekao: 'Tihana je svojim stylingom pokazala da se danas sve može kombinirati i još ispasti zanimljivo i originalno.'

Ovoga tjedna nije mu promakla ni Nives Celzijus i dodjela Kiklopa. Nemu je Nives žena iz stotinu kadrova. 'Ako nisu cice u prvom planu, onda je knjiga; ako nije knjiga, onda je guza; ako nije ništa od toga, onda ona razvlači pitu; ako pak nitko nije gladan, onda će pokazati da može napraviti špagu', komentirao je vrckavi Guru.


Zašto odjevna kombinacija Belinde Bedeković u Boratovu stilu Fashion Gurua nije iznenadila, prosudite sami, i ne zaboravite glasovati tko je glam, a tko blam.