FASHION GURU

Nives Celzijus istaknula dekolte, ali začudo nije vulgarna

12.12.2016 u 12:55

Nives Celzijus

Izvor: Pixsell / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Na premijeri 'Viteza slavonske ravni' u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu zablistala je Nives Celzijus koja u toj predstavi ima manju ulogu. Modni kritičar tportala Fashion Guru priznaje da je od poznate starlete očekivao gori stajling, no i njega je iznenadila. Iako je istaknula svoj najveći adut - dekolte, nije prešla granicu dobra ukusa

Sva sreća da smo i to doživjeli da je nakon Severine još jedna prsata ljepotica zasjela na kazališne daske. Kulturnjaci će još jednom poludjeti ili su pak već naučili iz prijašnjih situacija da s Nives nema šale. Nakon hit knjige i premijere u HNK-u, sad nam još samo nedostaju 'Vaginini monolozi' by Nives Celzijus.

Za veliku prigodu, premijeru predstave u kojoj gostuje Nives je istaknula svoj najvažniji adut - dekolte, ali isto tako nije htjela ispasti jako vulgarna, jer ipak je riječ o kazalištu i premijeri predstave u kojoj igra.

Ova kombinacija čipke i bakreno-sivog satena nije loša, dapače očekivao sam puno gori stajling. Bilo bi to još i bolje da nema ovog grubog čipkanog detalja na suknji, jer ne paše ni na što, a pogotovo ne na gornji dio.

No, eto, vidimo po iskrenom osmijehu da je Celzijuska stvarno sretna i vesela, i neka je.