EMILY RATAJKOWSKI

Nitko ne nosi hit tenisice poput nje: Slavna brineta servirala izdanje vrijedno kopiranja

27.09.2020 u 11:55

Bionic
Reading

Kako na Instagramu, gdje ju prati više od 26 milijuna fanova, tako i na gradskim ulicama, slavna američka manekenka i poduzetnica Emily Ratajkowski redovito uživa posebnu pozornost javnosti

Posljednjih tjedana vlasnica brenda kupaćih kostima Inamorata i uspješna manekenka Emily Ratajkowski boravi u New Yorku u društvu supruga Sebastiana Beara- McCarda i njihovog kućnog ljubimca, psa imena Colombo, s kojim na gradskim ulicama redovito privlači pozornost dežurnih paparazzo fotografa.

  • +4
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Svjetsku slavu i popularnost, poznata brineta stekla je i svojim pažljivo osmišljenim izdanjima u znaku najpoželjnijih modnih komada trenutka, a kao nebrojeno puta do sada i ovoga puta je ulicama Velike jabuke kročila u omiljenim i iznimno popularnim tenisicama brenda New Balance.

Njezin odabir, kao i mnoštvo modnih ovisnica, pao je na takozvani 990v5s model koji je svoju premijeru imao danas davne 1982. godine.

Ovaj specifičan model, još uvijek najtraženiji u sivoj verziji, utjelovljenje je takozvanih 'tatinih' tenisica, a Emily ih je u maniri najvećih street style zvijezdi današnjice vješto kombinirala s tamno smeđim modelom odijela.

Sinonim za poslovni stil odijevanja, odijela kao i slični odjevni kompleti posljednjih tjedana sve su traženiji, a novim izdanjem neprikosnovena kraljica bikinija dokazala je da će itekako dobro pristajati paru klasičnih tenisica.

Uz smeđu inačicu odijela stvorenog od blejzera opuštena kroja i hlača širokih nogavica, Emily je kombinirala model topa u boji konjaka, da bi cjelokupno izdanje stilizirala neizostavnom maskom na licu, crnim sunčanim naočala i parom debelih naušnica ringova.