MARTHA STEWART

Nitko joj ne bi dao 79 godina: Kulinarska zvijezda užarila Instagram svojim mladolikim izgledom

26.11.2020 u 11:52

Bionic
Reading

Gotovo četiri desetljeća američka TV ličnost Martha Stewart na malim ekranima podučava vještinama kuhanja, pečenja, vrtlarenja, uređivanja doma, rukotvorinama, njezi, pa čak i duhovnosti, a svojim mladolikim izgledom na pragu 80-ih izaziva podjednako zanimanje javnosti

Jedna od najpoznatijih poslovnih žena, koja je svoje carstvo ponajviše stekla kulinarskim emisijama, u jeku pandemije koronavirusa odlučila je zaploviti modnim vodama.

  • +5
Martha Stewart Izvor: Profimedia / Autor: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Ova lifestyle guruica na Instagramu je tako ovih dana predstavila liniju odjeće nastalu u suradnji s američkim lancem trgovina Walmart, no više od odjevnih komada s vlastitim potpisom u kojima je vješto pozirala iz topline doma, 79- godišnja Stewart pažnju javnosti zadobila je svojim mladolikim izgledom.

Njezinim brojnim obožavateljima nije dugo trebalo da ju počaste nizom komplimenata na račun mladolikog izgleda, no ovo nije prvi put da je Marthi Stewart pošlo za rukom užariti društvene mreže.

Iako nije nikakva tajna da ova američka TV ličnost izgleda fantastično za svoje godine, selfie snimljen u bazenu na njezinu imanju u East Hamptonsu ovog srpnja rezultirao je identičnim, zadivljenim komentarima obožavatelja.