NAOMI WATTS

Poznata holivudska glumica podijelila je tajne svoje bezvremenske ljepote

19.11.2020 u 15:18

Bionic
Reading

Naomi Watts, slavna glumica nježnih crta lica i neobične ljepote, redovito za svoj mladenački izgled dobiva samo komplimente

Slavna plavuša koje se mnogi sjećaju po odličnim ulogama u filmovima poput '21 gram' ili 'Mullholand Drive', jedna je od onih dama za koje su godine doista broj jer uvijek izgledaju sjajno.

Poznata glumica odrasla u Australiji, svoju ljepotu duguje i beauty ritualima te kako kaže redovitoj hidrataciji kože, ali i cijelog organizma.

Naomi je pristalica tzv. clean beauty trenda koji je okrenut što prirodnijim proizvodima koji sadržavaju što manje toksičnih sastojaka i ekološkim pakiranjima.

Naomi koja je ove godine proslavila 52. rođendan može se pohvaliti blistavim tenom, za što je zaslužno, osim svakodnevne njege kože i pijenje vode.

Naime, glumica kaže kako je najbolji savjet koji je ikad dobila da svaki dan obavezno popije dvije litre vode čega se ona pridržava, a na svoju kožu uvijek, bez obzira na godišnje doba, nanosi kremu sa zaštitnim UV faktorom. Osim toga, nastoji se naspavati osam sati kako bi bila odmorna.

  • +3
Naomi Watts Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Iako i sama priznaje kako bi voljela imati manje bora, kaže kako je vremenom naučila to prihvatiti.

'Jednostavno treba prihvatiti proces starenja', kaže Naomi koju svoju kožu njeguje kremom Josh Rosebrook s UV faktorom 30 čija je cijena vrtoglavih 147 dolara (oko 939 kuna), te svakih nekoliko mjeseci odlazi na kozmetičke tretmane.

U slobodno vrijeme, dodaje, izbjegava puno šminke i pribjegava metodi nanošenja make upa u samo pet minuta.

Glumica ružem naglašava usne i jagodice, te obavezno i obrve uz pomoć gela ili olovke budući da je vrlo svijetle puti. 

Što se tiče frizure nije sklona velikim eksperimentima, pa se već neko vrijeme drži klasičnog boba u različitim varijantama koji joj dobro stoji.

U jednom je ranijem intervjuu priznala kako nikad nije bila fanatična pobornica vježbanja, no ulaskom u 50. i to se, kaže, promijenilo.

'Kako stariš, tako moraš napornije raditi na sebi ne bi li održao tonus mišića. Stoga sad puno više radim na snazi i vježbam s utezima, ne onim klasičnim od 2 kg već malo zahtjevnijim', objašnjava Watts.