ZVIJEZDA MAGAZINA VOGUE

Jill Biden postala novom modnom influencericom: Sada svi žele imati haljinu poput njezine

07.07.2021 u 17:24

Bionic
Reading

Nakon što je američko izdanje modne biblije Vogue otkrilo da naslovnicu njihovog novog broja krasi aktualna prva dama Amerike, Jill Biden, ne jenjava interes javnosti za komadima u kojima se pojavila na stranicama ovog prestižnog magazina

Protekloga tjedna, američki Vogue na društvenim mrežama otkrio je naslovnicu svog novoga broja a čija je glavna zvijezda 70- godišnja Jill Biden.

Na naslovnici i snimljenom editorijalu u Bijeloj kući pred objektivom Annie Leibovitz, Biden je pozirala u kreacijama s potpisom Oscara de la Renta, Michaela Korsa i Ralpha Laurena, a javnost je posebno zaintrigirala cvjetna haljina Oscara de la Rente u kakvoj krasi naslovnicu magazna Vogue.

Prema novom izvještaju modne tražilice Lyst, pretrage modnih kupaca za cvjetnim haljinama ovog poznatoga brenda iz tjedna u tjedan bilježe porast od 54 posto, nakon što je u jednom od njih ugledana prva dama Amerike.

Kako ističe predstavništvo Lysta, ovo nije prvi put da je 70- godišnjoj Jill Biden pošlo za rukom postati modnom influencericom. Na nedavno održanom samitu G7, Biden se imalo priliku ugledati u jakni s natpisom 'LOVE' brenda Zadig & Voltaire, a zahvaljujući njezinu modnom odabiru, pretrage za komadima s potpisom ovog francuskog brenda iz tjedna u tjedan u porastu su za 74 posto.

Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: © No10 Crown Copyright / eyevin / Eyevine / Profimedia