SET FILMA 'IGRE GLADI'

Nisu li oni zbilja savršen par?

02.10.2013 u 13:38

Set filma 'Igre gladi'

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Splash News

Bionic
Reading

Na lokacijama u blizini Atlante, u Sweetwater Creek State Parku, ovih se dana snima treći nastavak filmskog serijala 'Igre gladi' prema bestelerima Suzanne Collins

I dok fanovi jedva čekaju drugi nastavak 'Igre gladi: Plamen' ('The Hunger Games: Catching Fire') koji u kina diljem svijeta stiže u studenome, Jennifer Lawrence (Katniss) i Liam Hemsworth (Gale) vrijedno rade na trećem nastavku, 'The Hunger Games: Mockingjay'.

Između mladih glumaca itekako se osjeti kemija, a moramo reći i da su zbilja jako lijep par.

Jennifer i Liam sprijateljili su se još za vrijeme snimanja prvog filma. Stoga ne čudi što je Miley Cyrus, sad već bivša Liamova djevojka, bila jako zabrinuta zbog Liamovog druženja sa šarmantnom i prelijepom glumicom.

U drugom nastavku filma 'Igre gladi' pratit ćemo avanture Katniss i Peetea Mellarka (Josh Hutcherson) na njihovoj pobjedničkoj turneji.

I u drugom dijelu pridružit će nam se ista glumačka ekipa: Lenny Kravitz, Donald Sutherland, Toby Jones, Elizabeth Banks, Stanley Tucci i Woody Harrelson, a stižu i neka nova lica: Sam Claflin, Philip Seymour Hoffman i Jena Malone.

Jen je zbog uloge hrabre Katniss Everdeen ponovno postala brineta, a moramo reći kako joj odlično stoji i ova boja kose.

Inače, objavljeno je i da se ova sve traženija mlada glumica ('X-Men: First Class', 'Igre gladi') pridružila glumačkoj ekipi koja snima nastavak filma 'Glup i gluplji' iz 1994. koji je proslavio Jima Carreyja i Jeffa Danielsa. U filmu ćemo opet vidjeti Carreyja i Danielsa, dok će se Jennifer Lawrence pojaviti kao mlada verzija Fraide Felcher (glumila je Kathleen Turner).

Film 'Glup i gluplji 2' u kina stiže 2014. godine.