BISTE LI IH NOSILI?

Zara je upravo lansirala jako 'ružne' cipele koje već imaju svoje obožavateljice

20.04.2020 u 16:30

Bionic
Reading

Čini se kako bi doktorske klompe u narednim mjesecima mogle posuditi brojne modne ovisnice koje religiozno prate trendove. U najnovijoj Zarinoj kolekciji koja je upravo pristigla na police trgovina našle su se i ove 'ružne' cipele koje sasvim sigurno pomiču modne granice, a hoće li ili ne postati novi 'must have', preostaje nam tek saznati

Popularni španjolski high street brend Zara, koji je proteklih godina iznjedrio brojne 'must have' komade, sada ima novog asa u rukavu. Ekstravagantne klompe s kitten petom napravljene od kombinacije kože i drva sastavni su dio nove mini kolekcije koja je pristigla u Zarine trgovine u sklopu aktualne kolekcije za proljeće/ljeto 2020.

Poznata po svom čestom upotpunjavanju kolekcija, Zara je svoje obožavateljice razveselila s nekoliko statement komada s prizvukom 70-ih, a među njima su se našle i ove neobične klompe koje se prodaju po cijeni od 999,90 kuna.

Kao i svaki 'ružnjikavi' trend koji na prvu šokira zaljubljenice u modu, isti efekt kod mnogih će izazvati i ovaj high street komad. Zarine klompe jedan su od onih modnih komada koje ili volite ili mrzite, a sredine nema. Jedne će oduševiti na prvu, dok će druge sasvim sigurno zgroziti.

Iako je teško povjerovati da će ove cipele pronaći svoje obožavateljice, to se događa nama pred očima. Tek su se pojavile, a već su nedostupne u gotovo svim veličinama pa ako ste bacili oko na njih, morat ćete se predbilježiti i pričekati njihov povratak na police.

Trend klompi suptilno se provlačio proteklih mjeseci, kako na modnim pistama, tako i na ulicama modnih metropola, pa nije nimalo čudno to što se Zara odlučila u svoju proljetno/ljetnu kolekciju uvrstiti upravo ove statement klompe.

Inspirirajte se