MUST-HAVE MODEL

Nikad ne izlaze iz mode: Najpopularnije Chanelove cipele i ove sezone dobile su svoju jeftiniju verziju

18.03.2020 u 11:34

Bionic
Reading

Pojačana potraga za espadrilama službeno označava skori dolazak proljeća. Planiran za 20. ožujak 2020., ove godine rani porast temperatura iznenadio je brojne trgovine koje su među svoje novitete već uvrstile ovu popularnu proljetnu obuću, odnosno modele koji se najbolje nose s lepršavim komadima namijenjenim toplim mjesecima u godini

Među svima njima izdvajaju se modeli s potpisom popularnog španjolskog brenda Zara koji sadržavaju jedan od najpopularnijih detalja ove godine – crnu kapicu na nožnim prstima u kombinaciji s materijalom u nijansi nude. Ne samo da su u skladu s trendom dvobojnih cipela, već neodoljivo podsjećaju na modele kultnih slingback cipela kakve je proslavila slavna francuska dizajnerica Coco Chanel.

Tisuće i tisuće djevojaka koje u ovo doba godine neumorno traže neke nove i uzbudljive modele espadrili, balerinki ili dvobojnih cipela s kontrastnom bojom na nožnim prstima, imaju velikog razloga za veselje zahvaljujući poznatim high street trgovinama poput već spomenute španjolske Zare, Uterquea ili Stradivariusa.

Ono što je zajedničko originalnom modelu dvobojnih cipela s potpisom Chanel i verzijama inspiriranim njima je činjenica da zbog detalje kontrastne kapice na nožnim pristima osiguravaju dojam manjih stopala i noge čine duljima, a i najobičnijoj odjevnoj kombinaciji daruju luksuzan i profinjen dojam.