SOFIA VERGARA

Ona je dokaz da će se ove udobne i skupocjene cipele još dugo nositi

17.03.2020 u 19:31

Bionic
Reading

Kolumbijska ljepotica i zvijezda serije 'Moderna obitelj' , Sofia Vergara, usprkos pandemiji koronavirusa ne odustaje tako lako od svojih poslovnih obaveza

Kao jedna od sutkinja u žiriju nove sezone 'Američkog supertalenta', Vergara je uočena prilikom dolaska u televizijski studio emisije u kojem su se održavale audicije bez prisustva publike, kako je sama otkrila na svom Instagram profilu kojeg prati više od 18 milijuna obožavatelja.

Iako se gotovo svakodnevno viđa u omraženim platforma-štiklama od kojih ne odustaje usprkos kritikama modnih znalaca, Vergara je svoje najnovije izdanje za dolazak u televizijski studio naglasila nekoć iznimno popularnim platformama s potpisom britanske dizajnerice Stelle McCartney.

Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: PG/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Premijerno predstavljene u kolekciji za jesen/zimu 2014. godine, cipelama s potpisom Stelle McCartney nitko nije prognozirao višegodišnje dominiranje modnom scenom, a da su i dalje poželjne pokušala je dokazati najpoznatija Kolumbijka s malih ekrana, Sofia Vergara, odabravši crni model s prepoznatljivim dvobojnim, gumenim potplatom.

Iako su se na modnoj sceni pojavile prije gotovo šest godina, cipele s potpisom Stelle McCartney do danas drže paprenu cijenu koja se kreće između 4500 i 7000 kuna, a svoj primjerak skupocjenih cipela 47- godišnja Vergara nosila je uz kombinaciju traperica s prorezima, roza majice hoodie s patentnim zatvaračem i predimenzionirane, crne torbe s potpisom francuske modne kuće Chanel.