TAYLOR SWIFT:

Ništa nisam naučila o ljubavi

20.12.2010 u 12:43

Bionic
Reading

Iako se njezino ime stalno dovodi u vezu s nekim vrućim komadima poput Taylora Lautnera, Joea Jonasa ili navodnog sadašnjeg dečka Jakea Gyllenhaala, zgodna country pop pjevačica inzistira da je, kad je riječ o ljubavi, prava neznalica

'Prije sam mislila da morate imati posebnu strategiju kad je riječ o ljubavi, međutim, u ljubavi toga nema. Svaki put kad sam s nekim u vezi, ponašam se, pa i osjećam drukčije. Ono što sam shvatila na kraju je da nisam ništa naučila o ljubavi. Svako ljubavno iskustvo je za sebe', smatra Taylor Swift (21). Dodala je da se možda čini da je stalno u vezama iako je ona tip cure koji rijetko ima dečka. Osvrnula se i na veze svojih prijateljica Demi Lovato i Selene Gomez koje su hodale s njezinim bivšima.

'Ako ste plakali zbog nekog dečka, vaše prijateljice ne bi smjele ni pomisliti ulaziti u vezu s njim', zaključila je Taylor u najnovijem broju Seventeena.

Swift je otkrila i da je shvatila da treba ozbiljno shvatiti dobronamjerne savjete prijatelja.

'Neki ljudi su na kraju ispali sasvim drukčiji nego su se predstavljali. Ako vam bliska osoba kaže da netko nije dobar, poslušajte je', kaže atraktivna pjevačica koja je obilježila 2010. godinu.

Taylor kaže da se bezbroj puta uvjerila da je nemoguće kontrolirati osjećaje.

'To je ono što je zastrašujuće, ali i lijepo kod ljubavi. Iako se trudim držati pod kontrolom svoje osjećaje, ponašanje i riječi, ne možete upravljati ljubavlju. Zato svi volimo ljubav', kaže Taylor