PAMETNO INVESTIRA NOVAC

Ništa mu ne može stati na put: Nina Badrić ima kaput koji desetljećima ne izlazi iz mode

08.02.2021 u 10:59

Bionic
Reading

Da žena može ukrasti sve poglede i s minimalno truda, dokaz je nedavni stajling Nine Badrić. Jedna od naših najuspješnijih glazbenih diva s tolikom lakoćom uspjeva izgledati profinjeno i s puno stila, a za to su zaslužni pojedini komadi odjeće koji, iako možda nisu skupi, odišu luksuzom. Jedan takav kaput lijepa pjevačica ima u svom ormaru te se često oslanja na njega

Obična bijela majica u kombinaciji s trapericama itekako može izgledati elegantno i damski, ako znate kako ih kombinirati. To na svu sreću zna Nina Badrić koja je s godinama naučila što kako se istaknuti i bez previše truda. I zato u svom ormaru uvijek ima nekoliko statement komada, ali i nekoliko bezvremenskih modnih klasika koji se lako prilagođavaju svakom stajlingu i daju mu dozu elegancije.

U zimskim mjesecima to je najlakše postići uz pomoć dobrog kaputa. Bez previše razmišljanja elegantan i upečatljiv kaput u trenu će podignuti i najjednostavniju kombinaciju.

'Uvijek sam prije za kapute i čizme što se mode tiče jer jako volim kolekcije za jesen/zimu... volim prekrasne čizme, volim prekrasne kapute i odijela od tvida, dok sam u privatno vrijeme uvijek za kupaći i japanke', rekla je jednom prilikom za tportal Nina.

Pjevačica je nedavno na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u bijeloj majici i trapericama te nezaobilaznom kaputu leopard uzorka, a cjelokupan look začinila je crvenim ružem, bijelim sunčanim naočalama i kontrastnim štiklama.

S godinama staža na modnoj sceni leopard uzorak postao je bezvremenski klasik kojeg se neke žene ne odriču ni pod koju cijenu. Iako je imao svoje dane slave, kao što je to bio slučaj proteklih nekoliko sezona, ovaj upečatljivi životinjski uzorak sasvim sigurno će, bez obzira na trendove, zauvijek uživati status vječnog klasika. Pitate li modne stručnjake koji je najpopularniji komad odjeće kojeg krasi leopard print, svi do jednog jednoglasno će se odlučiti za kaput.

Da su trendovi prolazni te da ih se ne treba strogo pridržavati slaže i Nina koja novac radije investira u komade koji joj se dopadaju i koje će moći nositi godinama, poput ovog vječnog kaputa.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

'Kod trendova mi se jedino ne sviđa – robovanje njima. Zar nije suprotno logici to da pola djevojaka na cesti izgleda poput klonova zato što je nešto u trendu? Ili da nešto što je u trendu nosi osoba kojoj to zaista ne stoji?', zaključila je Nina prije nešto manje od dvije godine kada smo s njom razgovarali na temu mode.