ISTAKNULA DUGE NOGE

Nismo je dugo vidjeli: Alicia Vikander ima stajling koji ćete s lakoćom kopirati

29.09.2020 u 09:23

Bionic
Reading

Popularna švedska glumica koja se probila u Hollywoodu pojavila se u ponedjeljak navečer na svečanoj modnoj večeri Louis Vuittona za odabrane. Za tu je priliku odabrala stajling koji odiše poslovnom elegancijom, ali i ističe ono najbolje na njezinu tijelu

Glumica koja se proslavila ulogom Lare Croft u nastavku popularnog akcijskog filma i tako u franšizi zamijenila Angelinu Jolie nakon dugo vremena pokazala se u javnosti.

Lijepa Šveđanka Alicia Vikander zablistala je među nekolicinom odabranih za modno događanje u Parizu. Modni div Louis Vuitton organizirao je svečanu večeru u kojoj je moda igrala glavnu ulogu, a sve kako bi predstavio neke od svojih noviteta.

Na vrlo glamuroznom događanju u centru modne prijestolnice tema je očito bila poslovna elegancija koja će obilježiti naredni hladniji period, barem ako je gledamo iz perspektive francuske modne kuće.

Gotovo svi uzvanici stigli su u vrlo dotjeranim izdanjima, redom krojevima luksuzne dizajnerske kuće. Alicia je odabrala mini suknju A kroja koja je istaknula njezine duge i preplanule noge. Uz nju je kombinirala bijelu bluzicu s umjerenim dekolteom, klasične kožne salonke te svoj stajling odlučila podići tek modnim detaljima.

Odabrala je torbicu Louis Vuittona iz najnovije kolekcije, prekrivenu šljokicama u crnoj boji, koja se pokazala idealnom za večernji izlazak.

Alicia Vikander Izvor: Profimedia / Autor: DFY / KCS Presse / Profimedia