ARYA IZ 'IGRE PRIJESTOLJA'

Nisam razmažena dječja zvijezda

12.07.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Možda vam njezino ume ne znači puno, ali ako ste fan 'Igre prijestolja', onda vam je Maisie Williams dobro poznata kao odvažna i s mačem vješta Arya Star

Sedamnaestogodišnja Britanka kaže da nema nikakve veze s drugim slavnim vršnjacima.

'Disneyjeve zvijezde još kao tinejdžeri voze skupe aute, kupuju vile i žive na visokoj nozi. Mene takve stvari nikad nisu zanimale. To za mene nije mjerilo sreće', kaže Maisie.

Mlada glumica kaže da bi radije nekamo otputovala ili družila se sa svojim starim prijateljima.

'Slažem se s izrekom da novac ne donosi sreću', rekla je Maisie. Dodala je da se na setu' Igre prijestolja' jako trudila dokazati da nije razmažena dječja zvijezda.

'O dječjim glumcima kruže svakakve priče. Postoje klinci koji su zbilja nepodnošljivi na snimanjima. Ali ja sam pokušala ostaviti što profesionalniji dojam', kaže Maisie koju možemo vidjeti i u filmu Heatstroke sa Stephenom Dorffom.

Slava je, kaže, nije nimalo promijenila, a otkrila je da su je školski kolege smatrali čudakinjom te da su je se malo i bojali.

Ispričala je i da nema puno sličnosti sa svojim TV likom Aryom jer voli ženstveni stil odijevanja, dodavši da joj je velika želja glumiti u nekom mjuziklu na Broadwayu jer obožava ples.