NIKOL BULAT:

'Nisam ni sanjala da ću se naći u društvu Rihanne!'

14.07.2011 u 07:15

Bionic
Reading

Pjesma, čiji je autor rumunjski glazbenik i producent Costy Ionita, a izvodi je Nikol Bulat, našla se na kompilaciji svjetskih dance hitova Dance Summer 2011. u društvu Lady Gage, Rihanne

Novi singl Nikol Bulat 'Strašno ti stojim' još se nije ni počeo puštati na ovogodišnjim ljetnim partijima, no 23-godišnja Šibenčanka Nikol Bulat ima razloga za slavlje. Pjesma, čiji je autor rumunjski glazbenik i producent Costy Ionita, našla se na kompilaciji svjetskih dance hitova Dance Summer 2011. u društvu Lady Gage, Rihanne, Eminema i Shakire.

Balkan house

'Nisam se nadala tome, ma nisam ni sanjala da će se tako nešto dogoditi. CD je izdala jedna njemačka izdavačka kuća, jako im se svidjela pjesma koju im je poslao moj menadžer Zoran Škugor i sad je na redu njezina promocija. Snimili smo je u Bukureštu, kamo najesen odlazim snimiti drugi singl, a onda slijedi i album. Pjesma donosi jednu novu melodiju u stilu 'balkan housea' koji je sad jako popularan na istoku. Rumunji su počeli osvajati svjetsko tržište, zbog čega mi je poseban izazov surađivati s njihovim glazbenicima', kaže Nikol Bulat, dodavši kako se pjesma već našla na listama domaćih DJ-a.

'Ovo ljeto će biti puno posla, nitko sretniji od mene zbog toga. Sigurna sam da će pjesma biti hit, već sad ljudi odlično reagiraju na nju. Stihove nisam posvetila nekom posebnom, jednostavni su topli, lako se pamte', kaže 23-godišnja Šibenčanka koja već pet godina traži svojih pet minuta na domaćoj glazbenoj sceni. I kaže ima sve što je potrebno za uspjeh.

Temperamentna cura

'Ambiciozna sam, veliki perfekcionist i prije svega jako uporna. Pjevam otkad sam prohodala, volim to i nadam se da rezultati neće izostati', kaže Nikol, a jednako misli i njezin menadžer Zoran Škugor:

'Znam je od malih nogu. Još kao djevojčica pjevala mi je hitove. Čekao sam da malo odraste pa da počnemo surađivati i baš mi je drago da smo to ostvarili. Ona je moja mala Šibenčanka, strastvena, temperamentna, uspjet će ona ostvariti sve svoje snove.'

Poslušajte hit: